👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z zaświatów jak już.
Była wczoraj opisana historyjka tych kobitek, lesbijki, 2,5 roku ukrywały swój związek bo obie służą w wojsku. Gdyby to byli całujący się na przywitanie geje rzuciłbym parę nieprzychylnych komentarzy o tym, co powinni im w tym wojsku zrobić z odbytami, parę żartów z mydłem i coś o zwierzętach, ale w przypadku dwóch całujących się kobitek stosuję zasadę "Stop homofobii!"
Była wczoraj opisana historyjka tych kobitek, lesbijki, 2,5 roku ukrywały swój związek bo obie służą w wojsku. Gdyby to byli całujący się na przywitanie geje rzuciłbym parę nieprzychylnych komentarzy o tym, co powinni im w tym wojsku zrobić z odbytami, parę żartów z mydłem i coś o zwierzętach, ale w przypadku dwóch całujących się kobitek stosuję zasadę "Stop homofobii!"

Ładne te dziewczęta nawet. Ale jaki jest sens i przekaz oprócz tego że się całują?

Zawsze mam wrażenie, że jak ładna dziewczyna mnie zobaczy to postanawia zostać lesbijką.... Te mnie jeszcze nie widziały, ale już o mnie usłyszały

Z tematem pedałów i lesbijek jest jak z polityką - nikt nie lubi o tym rozmawiać, ale jak już ktoś się nakręci, to nie może przestać.

Na tej łajbie pewno z kilkuset młodych, zdrowych marynarzy, a jedyna kobieta na statku to lesbijka.

Nie mam nic przeciwko małżeństwom homo, o ile obydwie dziewczyny są seksi.

Nie dość, że jedna baba na cały statek to jeszcze lesbijka :/

panowie, a wy byście nie woleli być lesbijką na statku pełnym napalonych facetów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie