👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Moja baba na desce do prasowania na sabat lata. Tańczy nago wokół ogniska, pali książki Bęgowskiego i się tam palikotyzuje, cokolwiek to znaczy.
Ekspertem napisał/a:
Moja baba na desce do prasowania na sabat lata. Tańczy nago wokół ogniska, pali książki Bęgowskiego i się tam palikotyzuje, cokolwiek to znaczy.
Oj bardzo się starasz żeby napisać śmieszny komentarz...

2 fotki wynalazku Wiktora Grebennikowa:
A tu kolejne jakiś rusków zrobione na bazie wynalazku Grebannikowa:
ostatni obrazek mi nic nie mówi, ale na pewno znajdzie się ekspert który to wyjaśni.

A tu kolejne jakiś rusków zrobione na bazie wynalazku Grebannikowa:

ostatni obrazek mi nic nie mówi, ale na pewno znajdzie się ekspert który to wyjaśni.

bylewolne napisał/a:
Oj bardzo się starasz żeby napisać śmieszny komentarz...
Oj bardzo się starasz żeby napisać ironiczny komentarz...
nie rozumiem czemu się z tego śmiejecie.
przecież każdy widzi film.
więc musi być to prawda,
bo inaczej jak oni by to zrobili?
przecież każdy widzi film.
więc musi być to prawda,
bo inaczej jak oni by to zrobili?

johny92 napisał/a:
Powrót do przyszłości
ehem jak cofnij do przodu.
Christopher Lloyd grał w trzech częściach tego kultowego filmu, nie tylko w 2
Za Back To The Future zawsze piwo;]

Za Back To The Future zawsze piwo;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie