👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman osiagnal max swoich mozliwosci tym materialem, kwintesenscja wrecz.
Exclip napisał/a:
Fajnie że coś lepszego wrzuciłeś i nam pokazałeś.

Exclip napisał/a:
Idź zobacz czy cię w piwnicy nie ma dzieciaczku.
Małpie figle na płotku po pijaku bo i pewnie przer🤬ane przez mokebe

baronturbina napisał/a:
Idź zobacz czy cię w piwnicy nie ma dzieciaczku.
Halman to nie rudy, to stan umysłu... xD
CrazyEdek napisał/a:
Halman to nie rudy, to stan umysłu... xD
Edek! Luzujemy rajstopy

Jak to mawiał klasyk : " Ty masz idealny stan, ja mam idealny plan "

Takie pytanie, czemu głupie k🤬y jak się najebią to nie spinają włosów? Z rozpuszczonymi włosami takiej długości i na trzeźwo jest czasem ciężko złapać orientacje jak nap🤬la wiatrem..
UkrainskaOnuca napisał/a:
Małpie figle na płotku po pijaku bo i pewnie przer🤬ane przez mokebe
Zdiagnozuj się u psychiatry incelu
John-Flopp napisał/a:
Z rozpuszczonymi włosami takiej długości i na trzeźwo jest czasem ciężko złapać orientacje jak nap🤬la wiatrem..
Spróbuj zamknąć rozporek jak wieje, mi włosami pomogło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie