nasze cioty z reprezentacji zaj🤬y by pewnie w fotoradar albo wybiły szybę na przystanku ... nie przepadam za GER ale oni chociaż mają komu kibicować.

Wyp🤬alaj z tym niemieckim gownem!
Co do filmiku to... aaa pies ich j🤬.

feeejk. Jak reszta tego typu gówna o nike, czy adidas na youtube.
dałem mocnego browara,polaczki to footballowe p🤬dy. Zawsze jak jest reprezentacji to stawiam na przeciwnika i wiecie co? Prawie zawsze jestem zadowolony po meczu
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

@up
też tak robię. wygra Polska jestem szczęśliwy. przegra mam kase. prosta zasada
też tak robię. wygra Polska jestem szczęśliwy. przegra mam kase. prosta zasada

@all up.
Zwłaszcza że w tym klubie gra trzech polaków, z czego jeden jest najlepszym prawym obrońcą bundesligi, drugi wypracowuje pełno akcji po skrzydłach, a trzeci strzelił 7 bramek z czego ostatnio zwycięską na 1:0...
Zwłaszcza że w tym klubie gra trzech polaków, z czego jeden jest najlepszym prawym obrońcą bundesligi, drugi wypracowuje pełno akcji po skrzydłach, a trzeci strzelił 7 bramek z czego ostatnio zwycięską na 1:0...

gdyby nie fake to bym pomyslal ze fake, a nie k🤬a sorry to fake przeciez
Nie ma piwa dla szwabów!!! Oktoberfest im wystarczy ;p
podpis użytkownika
matko bosko kochano

Co jak co ale Niemcy są zajebiście przystojni, w naszej reprezentacji same pasztety.