Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
donkapusta 2017-03-06, 20:52 30
za pytę zawsze piwo
Zgłoś
hadesposen 2017-03-06, 20:57 127

podpis użytkownika

Paaanie idź pan w c🤬j
Zgłoś
os79 2017-03-06, 21:06 1
@ giors25 jaki "powrót" ??? chyba twój na YT ^^
Zgłoś
jur 2017-03-06, 22:34 2
Co za frajer...

podpis użytkownika

Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
Zgłoś
Statystyczny_Użytkownik 2017-03-06, 22:40
po rozpadzie to nie jest już pyta
Zgłoś
G................n 2017-03-06, 22:49 4
"Pigułka gw🤬tu nie oznacza, prawda, że jest gw🤬t. To jest sama pigułka, pigułka nie gw🤬ci, tylko człowiek"
Zgłoś
v................y 2017-03-06, 23:12 2
Wiecie czemu manifa ma taką frekwencję? Bo zaczyna się od "man"

Natomiast co do aborcji, to ja chciałbym na początek uznania, że brak mózgu warunkuje brak człowieka
Zgłoś
Hochsztapler 2017-03-06, 23:19 42
Jak oglądam relacje z tych wszystkich protestów, marszy, parad itp, to zawsze mnie zastanawia tylko jedna sprawa (bo sensu w tych atencyjnych r🤬ach niedowartościowanych nieudaczników nawet nie chce próbować szukać). Skąd Ci ludzie mają czas na takie głupoty? Mnie k🤬ica bierze jak stoję po robocie te 10 minut dłużej w kolejce w supermarkecie, bo będę miał mniej czasu na swoje zajęcia, a co dopiero stać k🤬a cały dzień w tłumie idiotów, by machać jakimś c🤬jowo zrobionym transparentem, z jeszcze bardziej zj🤬ym sloganem (typu "kobiety wszystkich płci łączcie się"). Przecież to trzeba być strasznie nudnym człowiekiem, niemającym żadnych innych, ambitniejszych rzeczy do zrobienia w wolnym czasie (pomijając oczywiście te protesty feministek, bo one po prostu żyją za hajs swoich złych facetów i zamiast iść do roboty odp🤬lają takie szajsy).

Jeszcze byłbym w stanie zrozumieć protest przeciwko wysokim podatkom, zadłużaniu budżetu państwa, czy ogólnie jakikolwiek inny marsz z sensownym powodem...ale nie, lepiej k🤬a od roku łazić w kółko drąc mordę, bo się nie może r🤬ać z kimkolwiek bez zabezpieczenia.

podpis użytkownika

Przybyłem, napisałem komentarz, zobaczyłem o czym jest temat
Zgłoś
vassili 2017-03-06, 23:27 3
"Walczę o elementarne prawa człowieka jak możliwość zabijania ludzi! Tak jak walczył nasz idol Che Guevara! A poza tym jestem gejem i kobiety w Polsce są gw🤬cone"

Streszczenie głupiego p🤬lenia tych osobników pechowo obdarzonych przyrodzeniem.
Zgłoś
Tassadar 2017-03-06, 23:31 2
Tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że większość ludzi to idioci. Demokracja to się okazuje największe gówno, bo daje takim pop🤬leńcom chorym możliwość głosowania i pozornego decydowania. Niegdyś by im ktoś wp🤬lił w słusznej sprawie i szli by prosto, dziś bzdurami się zajmują a rozwój europy wręcz się cofa. K🤬a szczyt marzeń kibel z wolnoopadającą deską, najlepiej z ikei

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Belweder 2017-03-06, 23:35 2
Jak można k🤬a tracić czas na jakieś bezsensowne protesty i umieć p🤬lić o takich bzdurach? Tacy ludzie powinni od razu być brani na zakłady zamknięte, sami się wysuwają na światło dzienne i pokazują jakimi są debilami. To wygląda tak choćby osoby niewidome zrobiły protest, że państwo im zabrania jeździć samochodem... chociaż oni by mieli jakieś uzasadnione pretensje, a te bydło pytane o cokolwiek umie tylko odpowiedzieć : dużo by wymieniać...

podpis użytkownika

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
Zadi_ 2017-03-06, 23:52 3
Sami k🤬a nie wiedzą za czym tam łażą...
Zgłoś
hfbnmiuytp 2017-03-07, 0:09 2
anarchistyczne czerwone sk🤬ysynki i ich mokre sny o baader meinhof
Zgłoś
cuurniprime 2017-03-07, 0:42 1
A wiecie że gdyby muzułmanie rozj🤬i się podczas tego marszu to żądałbym ustanowienia święta narodowego?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie