Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~REsadER 2023-10-12, 15:47 4
karawan już jest
Zgłoś
dobrypolaktomartwypolak 2023-10-12, 18:37
J🤬y morderca, oby nie wyszedł z pierdla.
Na przejeździe kolejowym, też maszynista ma sie rozglądać czy słępy hemoroidziarz nie zap🤬la gównowozem?
Zgłoś
zbynekmaslanka 2023-10-12, 21:00
Najbardziej niebezpiecznie przy zmianie na "zielone" ... potencjalna możliwość spotkania gościa "jeszcze zdąże przelecieć na czerwonym,"
Zgłoś
Reseller 2023-10-12, 21:16 3
K🤬a zmieniłem internet na 1400MB/s a dalej mi te filmiki buforuje pół godziny, nie mam do nikogo problemu ale sam fakt i tak niesamowicie mnie wk🤬ia
Zgłoś
KosmatyHui 2023-10-12, 21:19 4
dobrypolaktomartwypolak napisał/a:

J🤬y morderca, oby nie wyszedł z pierdla.
Na przejeździe kolejowym, też maszynista ma sie rozglądać czy słępy hemoroidziarz nie zap🤬la gównowozem?

Co? Przeciez tu bylo jasne wtargniecie drugiej grupy pieszych. Musisz sie upewnic czy mozesz wejsc.. Upewnic sie, czy kierownik nie bedzie musial ostro hamowac i czy wyhamuje w ogole. A nawet upewnic sie czy Cie zobaczy. Tak jest w normalnych krajach - Nasz nie jest normalny, a po ladzie kombi widzie, ze tam je rosja, czyli calkowicie wszystko stoi na glowie.

TAKZE NIE, NIE! ZJEBY P🤬LCE! NIE WCHODZIMY POD KOLA GDY AUTO NADJEZDZA. Grzecznie stoimy i czekamy az przejedzie.

Reseller napisał/a:

K🤬a zmieniłem internet na 1400MB/s a dalej mi te filmiki buforuje pół godziny, nie mam do nikogo problemu ale sam fakt i tak niesamowicie mnie wk🤬ia

Serwery z kartofla, musisz im wybaczyc. swoja droga ja mam ino 300mbit i poza pojedynczymi problemami, filmiki smigaja zajebiscie. moze twoja przegladarka daje dupy?
Zgłoś
Cipczan 2023-10-12, 22:21 2
Reseller napisał/a:

Tylko Dżesika tak c🤬jowo wrzuca.
Zgłoś
majeńka 2023-10-12, 22:26
Samica kacapa zatrzymała się przed samochodem, gówniak to zignorował i pobiegł dalej. Gdyby mać go za rękę nie pociągnęła, byłby nawet przeszedł na czas, ale na szczęście go wstrzymała.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Dark-Side 2023-10-12, 23:01
KosmatyHui napisał/a:

Co? Przeciez tu bylo jasne wtargniecie drugiej grupy pieszych. Musisz sie upewnic czy mozesz wejsc.. Upewnic sie, czy kierownik nie bedzie musial ostro hamowac i czy wyhamuje w ogole. A nawet upewnic sie czy Cie zobaczy. Tak jest w normalnych krajach - Nasz nie jest normalny, a po ladzie kombi widzie, ze tam je rosja, czyli calkowicie wszystko stoi na glowie.
TAKZE NIE, NIE! ZJEBY P🤬LCE! NIE WCHODZIMY POD KOLA GDY AUTO NADJEZDZA. Grzecznie stoimy i czekamy az przejedzie.

To był sarkazm

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
a................3 2023-10-13, 7:53
Saszka na bank trzeźwy ...
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2023-10-13, 10:55
To Jaś fasola na bank.

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''