Na przejeździe kolejowym, też maszynista ma sie rozglądać czy słępy hemoroidziarz nie zap🤬la gównowozem?
J🤬y morderca, oby nie wyszedł z pierdla.
Na przejeździe kolejowym, też maszynista ma sie rozglądać czy słępy hemoroidziarz nie zap🤬la gównowozem?
Co? Przeciez tu bylo jasne wtargniecie drugiej grupy pieszych. Musisz sie upewnic czy mozesz wejsc.. Upewnic sie, czy kierownik nie bedzie musial ostro hamowac i czy wyhamuje w ogole. A nawet upewnic sie czy Cie zobaczy. Tak jest w normalnych krajach - Nasz nie jest normalny, a po ladzie kombi widzie, ze tam je rosja, czyli calkowicie wszystko stoi na glowie.
TAKZE NIE, NIE! ZJEBY P🤬LCE! NIE WCHODZIMY POD KOLA GDY AUTO NADJEZDZA. Grzecznie stoimy i czekamy az przejedzie.
K🤬a zmieniłem internet na 1400MB/s a dalej mi te filmiki buforuje pół godziny, nie mam do nikogo problemu ale sam fakt i tak niesamowicie mnie wk🤬ia
Serwery z kartofla, musisz im wybaczyc. swoja droga ja mam ino 300mbit i poza pojedynczymi problemami, filmiki smigaja zajebiscie. moze twoja przegladarka daje dupy?
K🤬a zmieniłem internet na 1400MB/s a dalej mi te filmiki buforuje pół godziny, nie mam do nikogo problemu ale sam fakt i tak niesamowicie mnie wk🤬ia
Tylko Dżesika tak c🤬jowo wrzuca.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Co? Przeciez tu bylo jasne wtargniecie drugiej grupy pieszych. Musisz sie upewnic czy mozesz wejsc.. Upewnic sie, czy kierownik nie bedzie musial ostro hamowac i czy wyhamuje w ogole. A nawet upewnic sie czy Cie zobaczy. Tak jest w normalnych krajach - Nasz nie jest normalny, a po ladzie kombi widzie, ze tam je rosja, czyli calkowicie wszystko stoi na glowie.
TAKZE NIE, NIE! ZJEBY P🤬LCE! NIE WCHODZIMY POD KOLA GDY AUTO NADJEZDZA. Grzecznie stoimy i czekamy az przejedzie.
To był sarkazm
podpis użytkownika
Tutaj Kolekcja
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."