👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
a kogo obchodzi w czym sie akcja dzieje ?
Wazny jest ten pusty dzwiek stukajacej glowy o siedzenie
a kogo obchodzi w czym sie akcja dzieje ?

@up
zgodze sie ale wprowadzasz w blad innych uzytkownikow przez swoja niewiedze lub ignorancje
zgodze sie ale wprowadzasz w blad innych uzytkownikow przez swoja niewiedze lub ignorancje

dannyk napisał/a:
ja się nie śmieje, bo kilka razy tak miałem...
Ale rozpustne życie prowadzisz.

Ah ten pusty dźwięk uderzonego fotela z tworzywa sztucznego o grubości ścianki ~3mm
@up
szczegolnie ze na kasowniku jest znaczek ZTM
btw. czy ja Ciebie wyzywam stara lampucero?
szczegolnie ze na kasowniku jest znaczek ZTM
btw. czy ja Ciebie wyzywam stara lampucero?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie