Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-07, 14:18 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Leexo 2012-08-07, 14:22
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że z roku na rok będzie coraz gorzej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 14:29 5
Leexo napisał/a:

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że z roku na rok będzie coraz gorzej.

dla tego trzeba zrobić rewolucje !!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 14:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Coliber 2012-08-07, 15:14 3
Zgłoś
Massivee 2012-08-07, 15:15 4
Zgłoś
MarGunio 2012-08-07, 15:20 2
Panowie i Panie A ja Czekam Kiedy Oficjalnie Zostanie zorganizowane Powstanie Polskie

Bo dalej tak być nie może Jesteśmy teraz Niemiecko Rosyjsko Ż__owską Kolonią

I robią z nami co Chcą

Bądźcie z Siebie Dumni ( każdego dnia Jesteśmy r🤬ani w dupę przez system )
Zgłoś
Dildowagins 2012-08-07, 15:32
Ale ciule i tak dalej będą płakać nad tym jak wygwizdali polityków na obchodach rocznice bo przecież jak coś pokażą w TV to to najszczersza prawda..... prawda nad prawdami......

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
damian88719 2012-08-07, 16:22 1
Łezka mi sie w oku zakręciła. To jest już szczyt arogancji i braku poszanowania dla prawdziwych patriotów. Liczy sie tylko kto ma kase i układy. Głupota w Polsce osiąga apogeum.

Ja na miejscu ludzi stojących na tej bramce po chwili zastanowienia powiedziałbym tak:
-" Faktycznie, Państwu należy się wstęp na tą uroczystość, pomimo braku zaproszeń. Niech mnie wywalą z roboty ale Was wpuszczam, biorę to na siebie. "

I tyle. Było wyraźnie widać, że w myślach chcieli wpuścić Powstańców ale mieli zbyt mało odwagi żeby przeciwstawić się absurdowi.

Żal, żal, jeszcze raz żal. Oby tych bramkarzy męczyło sumienie do następnej rocznicy. Może wtedy wpuszczą naprawdę właściwe osoby, o ile one dożyją ;/ .
Ten incydent nazwałbym kolejnym gwoździem do trumny dla III pseudodemokratycznej RP.
Zgłoś
harvest 2012-08-07, 16:40
Wszystko super, wiadomo że skandal ale jedno znanie zepsuło cały film. 2:46 "Prezydent Kaczyński na pewno by Pana zaprosił". Juz chyba wiadomo kto zrobił ten film. Ja się nie deklaruje za żadną opcją polityczną ale znowu jedni Polacy na drugich wszystko zwalają i taki jest ten nasz kraj. Smutne to niestety.
Zgłoś
Legon 2012-08-07, 17:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 17:18
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-07, 17:24
Jeśli ktoś twierdzi, widząc ten wszechobecny syf i chaos, że w Polsce z rokiem 1989 skończył się komunizm/socjalizm, to gratuluję wytrwałości wiary w brednie.

To jest nie do pomyślenia, aby były agent SB lub UB dostawał wyższą emeryturę od bohatera wojennego, jakim można uznać członka Powstania Warszawskiego. Nie do pomyślenia, aby musiał nieraz wiązać koniec z końcem, bo nie starczy mu na leki. Nie do pomyślenia, że nie może nawet oddać czci poległym kolegom/koleżankom.

Gdyby to ode mnie zależało, cała ta przechrztowa ekipa mośków u władzy trafiłaby do piachu. Szkoda, że to tylko marzenia...
Zgłoś
SharpSe 2012-08-07, 18:14 1
Zgłoś
ProVVe 2012-08-07, 18:58 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem