👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oni nawet nie wiedzą jak wygląda flaga, nie ma się co czepiać. Robią to co potrafią

Skoro dla innych symbolika nie ma znaczenia i uważają, że nie ma różnicy w okazaniu pamięci jednym, a zapominaniu o innych, to niech na grobach swoich bliskich postawią srakę. Przecież, to nic nie znaczy!

woj503, zastanów się co piszesz bo tego typu tekstami nie wypłyniesz. Myślisz że jak idziesz pod prąd to będzie fajny? Nie sądzę... A wracając do sedna sprawy że obydwie te powstania to tragedie. Ż__zi już wielokrotnie udowodnili że będą za tym "kto lepiej płaci" a nawet jeśli ich uratujemy to nie będę wdzięczni. Tu chodzi też o to że oni mimo iż część z nich deklaruje ateizm i oddzielenie władzy od Kościoła sama przypina sobie znaki czczące Ż__ów a gdy chodzi o zwykłych Polaków (którzy oni przecież teoretycznie reprezentują), którzy przelewali krew za wolność naszego kraju to już nawet najskromniejszej wstążeczki nikt nie potrafi przypiąć (ich charakteryzatorzy wyjechali na urlopy). Wiadomo także że żołnierze AK byli uznawani za władze powojenną za wrogów publicznych i wiadomo również kto teraz rządzi państwem. Nigdy w historii świata nie było tak że okupanci (ZSRR, władza PRL) oddawała władze dobrowolnie nie zabierając nic lub nie zostawiając swoich ludzi, którzy rządzili na ich korzyść. Wszystko wychodzi na jaw, jednak sprytnie wymyślono że ma być u nas demokracja a jak wiadomo większość jest głupia i łatwiej nimi manipulować. Uff... trochę się rozpisałem

A kto tu idzie pod prąd ? i wcale nie chce być fajnym tylko przeraza mnie brak tolerancji poczytajcie Mendla Gdańskiego - Marii Konopnickiej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie