Janko napisał/a:
J🤬y debil czy takim k🤬ą nie zabiorą prawojazdy
Tak tak bystrzaku. Wtedy na pewno przestanie jeździć samochodem...

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.

Janko napisał/a:
J🤬y debil czy takim k🤬ą nie zabiorą prawojazdy
K🤬ą nie da się zabrać prawa jazdy. Można to zrobić np ręką. Chyba, że chodzi ci o odbieranie dokumentów jakimś k🤬om.
Janko napisał/a:
J🤬y debil czy takim k🤬ą
Czy takim czym?!
K🤬A MAĆ!
Czym? K🤬ą.
Komu? K🤬om.
Wróć do podstawówki.
Albo pod Kasprowy, do rodziny.
;>
Ad rem: a to nie jest tak, że rodzaj pojazdu i kolor już z daleka identyfikują buca? Być może bogatego, ale ciągle buca?
SkoPio1 napisał/a:
Czy takim czym?!
K🤬A MAĆ!
Czym? K🤬ą.
Komu? K🤬om.
Wróć do podstawówki.
Albo pod Kasprowy, do rodziny.
;>
Ad rem: a to nie jest tak, że rodzaj pojazdu i kolor już z daleka identyfikują buca? Być może bogatego, ale ciągle buca?
Żeś się uczepił tego guralenfolku
Tak czy siak 1-0 dla mustanga
Ładnie ich wyjaśnił mustangowiec.
Marzę o filmie, w którym tak samo postąpi kierowca, gdy do niego wyskoczy ze swojego auta jakiś losowy ziomek z mordą za zajechanie drogi.
Marzę o filmie, w którym tak samo postąpi kierowca, gdy do niego wyskoczy ze swojego auta jakiś losowy ziomek z mordą za zajechanie drogi.
Nazhir napisał/a:
tórym tak samo postąpi kierowca, gdy do niego wyskoczy ze swojego auta jakiś losowy ziomek z mordą za zajechanie drogi.
ksywa ci się nie zgadza, z tym co piszesz, pewnie masz jakąś chorobę psychiczną i rozdwojenie jaźni, tak czy inaczej rozgłaszanie publiczne 'marzeń' o takim brzmieniu to nawoływanie do przestępstwa
powinieneś bana dostać
lacrimal napisał/a:
ksywa ci się nie zgadza, z tym co piszesz, pewnie masz jakąś chorobę psychiczną i rozdwojenie jaźni, tak czy inaczej rozgłaszanie publiczne 'marzeń' o takim brzmieniu to nawoływanie do przestępstwa
powinieneś bana dostać
Jak zrobiłem taki kilkukrotnie i tylko raz dostałem wezwanie na komisariat. Ale nic nie wskórali.
Mój prawnik wytłumaczył wszystkim, że jak wyskakuje do Ciebie jakiś
gość to masz prawo się przestraszyć i zareagować nietypowo. Tylko koniecznie pamiętaj: nie jako obrona konieczna, tylko spanikowałeś.
Wtedy jesteś kryty na 100%

Sadol uczy I bawi.
Co te krowy od niego chcą? Pewnie łażą samopas po jezdni i chciał je przepędzić ale się zleciały stadem w obronie. Kiedy takie k🤬ie zaczną wyłapywać i karać?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
tak jak ten mustangiem rozjechałbym w polsce wszystkich prawakow i lewakow, ksiezy i pedofilow , peowcow pisowcow hołowniow i braunów