👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luxpiotr napisał/a:
Tą ostatnią rehabilitowałbym
Masz 50% szans, że to trans.
baronturbina napisał/a:
W końcu by zamoczył, czy tam dał zamoczyć.
JanJankowski napisał/a:
Co oni ćpią?
Flakka, tak się nazywa. Jak działa i co to jest to mam w c🤬ju, musisz sobie sam znaleźć

baronturbina napisał/a:
A drugie 50%, że ma syfa.
baronturbina napisał/a:
rizyk fizyk, jak to sie mowi

Janowski93 napisał/a:
Flakka, tak się nazywa. Jak działa i co to jest to mam w c🤬ju, musisz sobie sam znaleźć
To nie flakka,
Zapal sobie syntetyczny haszysz. Mocniejszy w c🤬j od zwykłego.
I zachowywałem się identycznie jak gościu na drugim filmie, mój ziomek tak samo. Przekonałem się na sobie, nigdy więcej.
Syntetyki niszczą styki.
Tragedia.
luxpiotr napisał/a:
Tą ostatnią rehabilitowałbym
Ja bym jej do ryja nie dał. Bałbym się że dostanie skurczu i odgryzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie