Jak ja nienawidzę takich ludzi , ma prace i wykonuje ją c🤬jowo i niewdzięcznie , jak źle ci to wyp🤬alaj umierać z głodu pod płot .Ja mam 1 przekazanie "rób dobrze albo wyp🤬alaj" i zawsze się go trzymam

dobrze zrobił sk🤬iel zaparkował swojego suva a facet nie mogl posprzątać.ja bym wyj🤬 te śmieci na przednią szybę
Hogger napisał/a:
Jak ja nienawidzę takich ludzi , ma prace i wykonuje ją c🤬jowo i niewdzięcznie , jak źle ci to wyp🤬alaj umierać z głodu pod płot .Ja mam 1 przekazanie "rób dobrze albo wyp🤬alaj" i zawsze się go trzymam
bo taki c🤬j nie pomyśli, że ma pracę dlatego, że ludzie smiecą.
Jakby nikt nie smiecil to by nie miał pracy a taki dzban by wolal pensję za chodzenie sobie 8h po chodniku i nic nie robienie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A mi to wygląda na parkującego przed chałupą ciula, który regularnie wywala swój śmietnik z samochodu na chodnik. Sprzątacz po prostu oddał zgubę właścicielowi...

podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du
Kierownik wysprzątał swoje auto na chodnik, to teraz ma.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Hogger napisał/a:
Jest też opcja, że odp🤬la godziny społeczene, wtedy jest to robione na odp🤬l 101%
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Robiłem przy czymś takim w Londynie przez tydzień, przep🤬lona praca. Choć muszę przyznać, że ludzie zaskakująco mili, chyba z litości.

InnyName napisał/a:
Jest też opcja, że odp🤬la godziny społeczene, wtedy jest to robione na odp🤬l 101%
Robienie po złości a dmuchanie betonu dmuchawą do liści bez celu to różnica

@~CanesPL & bodzio667 nawet jeżeli macie rację, to gość jest od sprzątania, nie od bycia sędzią i katem, od nauczania ludzi jak mają żyć i być lepszym. Obstawiam, że go zwolnili. I tu zachodzi kolejna sprawa. Praca to nie wakacje i nawet w tak gównianej pracy można zarobić coś, by z tym czymś coś potem zrobić. Chyba, że jak ktoś wspomniał wyżej, robi godziny społeczne, wtedy plus dla niego, jeżeli kierowca faktycznie wywala tam regularnie syf.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Hogger napisał/a:
nowy post Wysłany: Dzisiaj 3:01
Odniosłem się do wypowiedzi użyszkodnika, a nie do filmu, weź zwiększ swoją czujność podczas przeglądania sadistica gdy go komentujesz.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!