"Świadkowie mówią o eksplozji elektrycznego urządzenia, która mogła być przyczyną pożaru."
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
Podobno elektryczne urządzenie krzyczało "Die infidel scum!" w trakcie podpalania apartamentowca.
I to elektryczne urządzenie zapewne było Brytyjczykiem, który nazywa się Hassan Mahamud ibn Hakmed bin Abdul.
Wp podaje, że w budynek podobno zamieszkiwali głównie muzułmanie. Ciekawe, mały odwet jakiegoś pomysłowego Angola, który połączył odpowiednio fakty? Z drugiej strony nie ma się co "jarać", wiadomo jak jest z wiarygodnością wirtualnej polszy.
"Kto nie skacze ten niewierny, hop, hop, hop"
Typowa mieszkanka wieżowca
Kibice Millwall wzięli odwet za bieganie z maczetami po Londku Zdroju ostatnio.
Przeglądałem dzisiaj informacje różnych ludzi z pożaru wieżowca w Londynie i natknąłem się na taki oto wpis
nie wiem jak was ale mnie to cieszy
Zapomniałem dodac.ze najważniejsze i najbardziej istotne jest.to że kobiety były w hidżabach ... Jak zwykle media.chca zrobić z islamistów biedne ofiary
Zapomniałem dodac.ze najważniejsze i najbardziej istotne jest.to że kobiety były w hidżabach ... Jak zwykle media.chca zrobić z islamistów biedne ofiary
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie