Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:57
🔥 Milka z alpejskiego mleka - teraz popularne
🔥 Chciał zaimponować zmywarce - teraz popularne
Lexter Wczoraj 20:56
Płonie kompleks mieszkalny w Hongkongu. Najnowsze informacje mówią o 36 ofiarach. 29 osób trafiło do szpitala, z 279 wciąż nie ma kontaktu. Cytowany przez Agencję Reutera przywódca Hongkongu John Lee przekazał, że służby opanowują sytuację.
Zgłoś
Takafura Wczoraj 22:58
Osiedle mieszkaniowe Wang Fuk Court, na którym wybuchł pożar, składa się z 8 wieżowców i prawie 2000 mieszkań. Mieszka na nim prawie 4 tys. osób, z czego wielu to emeryci.
Zgłoś
luxpiotr Wczoraj 22:59
Nie ma więcej materiałów z tego pożaru?
Zgłoś
gonzor Wczoraj 23:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Anana_Kofana Dzisiaj 0:19
Już podobno co najmniej 36 RiP...
Zgłoś
Ghost85 Dzisiaj 9:24 3
@Danydwabanany: Człowieku. Cały świat jest uzależniony od Chin. Począwszy od zwykłej produkcji po bardziej złożone rzeczy typu metale ziem rzadkich. Nie wiem skąd masz takie informacje. Zachód sam przez dziesięciolecia zrobił wszystko żeby nieświadomie z Chin uczynić supermocarstwo gospodarcze. Produkcja przenoszona tam bo niby taniej. Zlecanie chinczykom wszystkiego bo taniej. Chińczyk brał zlecenia kiwał głowa i robił. Krok po kroku cały cywilizowany świat stworzył tam potwora
Zgłoś
kosiarzkosy Dzisiaj 10:51
na 8 rano było 44 ofiary i 276 osób zaginionych.
Zgłoś
zbigniewz Dzisiaj 14:19
Takie coś będą gasić miesiącami...
Zgłoś
Garbaty77 Dzisiaj 14:44 1
Danydwabanany napisał/a:

Dosłownie pod żadnym znaczącym kryterium nie jest xD

Oszukuj się dalej.
Zgłoś
Danydwabanany Dzisiaj 19:08
Garbaty77 napisał/a:

Oszukuj się dalej.

Nie mam takich tendencji jak ty także spokojnie. Żyj we własnym świecie jak ci tam dobrze.

[ Dodano 2025-11-27, 19:12 ]
Ghost85 napisał/a:

@: Człowieku. Cały świat jest uzależniony od Chin. Począwszy od zwykłej produkcji po bardziej złożone rzeczy typu metale ziem rzadkich. Nie wiem skąd masz takie informacje. Zachód sam przez dziesięciolecia zrobił wszystko żeby nieświadomie z Chin uczynić supermocarstwo gospodarcze. Produkcja przenoszona tam bo niby taniej. Zlecanie chinczykom wszystkiego bo taniej. Chińczyk brał zlecenia kiwał głowa i robił. Krok po kroku cały cywilizowany świat stworzył tam potwora

Człowieku, całe Chiny są uzależnione od reszty świata. Począwszy od zbytu swojego eksportu, ropę, gaz po bardziej złożone rzeczywiście jak mikroprocesory czy maszyny do ich produkcji. Nie wiem skąd masz takie informacje. Chiny same przez dziesięciolecia uzależniały się od zachodu. Kupowanie z zachodu wszystkiego bo sami nie potrafili tego zrobić.
Wszystko działa w dwie strony. Poza tym Chiny mają ogromne problemy o których albo nie wiesz albo nie bierzesz pod uwagę - zaczynając od budownictwa, poprzez środowisko, korupcję, kończąc na demografii.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem