Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Pożar budynku
konto usunięte • 2014-11-30, 15:46
Strażak stracił panowanie nad swoim wężem i znikł... albo spadł. Zmarł w drodze do szpitala
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-12-03, 19:46
ssiruuvi napisał/a:

obie formy poprawne ekspercie

napisałem to z żartem ale spoko, dziękuję za uświadomienie
Zgłoś
wojcior74 2014-12-03, 20:29
to nie byl strazak tylko allah.Wzyscy slyszeli
Zgłoś
dominator76 2014-12-03, 20:32
tak to już jest jak się traci panowanie nad wężem zazwyczaj traci się dotychczasowe życie

podpis użytkownika

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-04, 0:00 1
maniunio napisał/a:

Jakoś nie było widać, żeby ten koleś spadł. Ma ktoś jakieś info o tym, czy żyje/nie żyje?

Napisałem że nie przeżył
Zgłoś
Kandelicus 2014-12-04, 10:33
Sytuacja działa się w Turcji, a strażak spadł z wysokości 4 piętra, pomimo przewiezienia do szpitala zmarł.
W naszej PSP wymagane jest zabezpieczenie się w drabinie przy pomocy uprzęży alpinistycznej+zatrzaśniki do tego dorzucane są linki ratownicze, sprzęt ODO i inne potrzebne narzędzia. Tutaj możliwe że były źle zapięte łączniki(u mnie w robocie są zapięcia na zatrzaski + poprowadzony jest suchy pion) albo pękł wąż przy nasadzie pod wpływem dużego ciśnienia. Możliwe że przepływ w prądownicy był ustawiony na najmniejszy, kierowca na dole podkręcił ciśnienie na tyle że rozerwało węża.
Pozdro mordy
Zgłoś
konto usunięte 2014-12-04, 15:44
a gdzie allah akbar ?
Zgłoś
ssiruuvi 2014-12-06, 13:04
zalozesenonto napisał/a:

napisałem to z żartem ale spoko, dziękuję za uświadomienie

spoko, tez sie posmialem ;]
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem