👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakoś nie było widać, żeby ten koleś spadł. Ma ktoś jakieś info o tym, czy żyje/nie żyje?
Wg mnie po prostu rozerwało wąż, a strażak dalej stoi tam gdzie stał.
Tym bardziej ,że jedną z podstawowych reguł pracy na drabinie - jest zasada przypięcia się zatrzaśnikiem do szczebla. (a zatrzaśnik to taki karabińczyk)
Tym bardziej ,że jedną z podstawowych reguł pracy na drabinie - jest zasada przypięcia się zatrzaśnikiem do szczebla. (a zatrzaśnik to taki karabińczyk)

Widać, że się dalej trzyma. Nie spadł, za kłamstwo niech Ci się baba na klatę zesra.
Chciałbym tylko zauważyć, że tam było DWÓCH strażaków - jeden na drabinie, drugi w koszu, obsługujący wąż. I tego w koszu nie widać po zdarzeniu w ogóle, ani w locie, ani w koszu, ani na ziemi, więc bez dodatkowego info się nie obędzie.
Bo z wężem nie ma żartów. Wiem po sobie, mój jak czasem dostanie ciśnienia to też nie mogę nad bestią zapanować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie