Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
modoc 2019-04-16, 6:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 7:48
na bank to islamisci podpalili.

chyba że to francuzi by miec pretekst do walki z muzłumanami.tak jak to zrobiła usa waląc swoje WTC
Zgłoś
jimiq 2019-04-16, 7:49 3
quraaq napisał/a:

ohy, ahy i ojeje, a ja mam to gdzieś. Miejsce opuszczone przez Boga, symbol katolickich mordów i wojen religijnych nie znaczy dla mnie nic. Jeśli ktoś widział horror "silent hill", ten miał okazję widzieć w dużym skrócie jak działa ta sekta i dlaczego uważam tak, a nie inaczej.
Symbole antychrześcijańskiego, antyludzkiego judeokatolicyzmu powinny płonąć regularnie, jak ongiś Słowianie na stosach

No geniusz. No jak ty gimbusie opierasz swoje opinie na jakimś durnym horrorze to faktycznie mamy się czego obawiać. Wymrzemy mając tak wydrukowane młode pokolenia. Co trzeba mieć we łbie żeby takie bzdury pisac
Zgłoś
nowynick 2019-04-16, 8:17
Ale czemu nikt tego nie gasi?
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 8:21 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 8:24 1
Zgłoś
skywalker75 2019-04-16, 8:56 2
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 8:57 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 9:28
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 9:44
poligon6 napisał/a:

Takie są realia. Warto poczytac jak Cezar podbijal galie, krew lała sie hektolitrami, palono całe osady, niszczono całe ludy. Ktos dzisiaj płacze nad Galami? Mamy ich w dupie, skupiamy si e na rzymskim prawie sztuce i literaturze, architekturze bo to jest nasze dziedzictwo.
Silniejszy podbija słabszego i niesie swój etos, religi i wierzenia to sprawa drugorzedna, sa tylko ich nosnikiem.
Ja proponuje nastepnie zburzyć piramidy bo sa symbolem wyzysku faraonów uwazających się za bogów na ziemi.
Podobnie z Wielkim Murem, ilu ludzi tam zgineło w imie wielkości jakiegos tam państwa.
Wogóle wszystkie wytwory kultury to jakas tam forma przemocy i wyzysku. Taki artysta zamiast uprawiac pole tworzył jakies bzdury. A do szczęscia powinna wystarczyć mała czerwona ksiażeczka i prosta praca.

No właśnie, skupiamy się na kulturze łacińskiej, która rozlała się po kontynencie za pomocą krwi i ognia, a teraz olaboga katedrę puszczono z dymem. Znaleźć winnych i posadzić ich na koszt francuskiego podatnika. A najlepiej to udać że samo się wzięło i zapaliło, bo jeszcze wyjdzie że Francja musi Mekkę w ramach odwetu zbombardować. Za bezpańskie puszki z chlorem w Syrii Francja kilka bomb zrzuciła, Stany za WTC zaorały 2 kraje... jakaś odpowiedź w takim wypadku będzie konieczna. Jednocześnie nie zdziwię się jak w ramach odpowiedzi zabronią europejczykom nosić zapalniczek i zapałek.
Zgłoś
pawel578 2019-04-16, 9:47
Ten kawałek będzie pasować
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 9:57
agoth napisał/a:

No właśnie, skupiamy się na kulturze łacińskiej, która rozlała się po kontynencie za pomocą krwi i ognia, a teraz olaboga katedrę puszczono z dymem. Znaleźć winnych i posadzić ich na koszt francuskiego podatnika. A najlepiej to udać że samo się wzięło i zapaliło, bo jeszcze wyjdzie że Francja musi Mekkę w ramach odwetu zbombardować. Za bezpańskie puszki z chlorem w Syrii Francja kilka bomb zrzuciła, Stany za WTC zaorały 2 kraje... jakaś odpowiedź w takim wypadku będzie konieczna. Jednocześnie nie zdziwię się jak w ramach odpowiedzi zabronią europejczykom nosić zapalniczek i zapałek.

Kazda kultura rozlewa sie za pomoca krwi i ognia. To co osiagnelismy jest zbudowane na kosciach podbitych ludów. Gdyby nie chcrzescijańtwo to by przyszli muzułmanie i podbili Europe. Ale akurat to cytwilizacja europejska osiagneła najwyzszy rozwój w Historii.

Odrzucanie własnego dziedzictwa jest wystawianiem sie na cios i kulturowy podbój. Bo niestety natura nie lubi pustki, zawsze musi byc jakas religia czy ideologia. Zazwyczaj wygrywaja te agresywniejsze. Odrzucajac spadek po kulturze łacińskiej i chrzescijańskiej, mamy do wyboru albo lewacka dekadencje albo religie kozojedów. Obydwa wyjscia to smierdzace gówno.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 10:01
Niby słowo pisane, prostsze do zrozumienia, a wielu nie pojęło zawartej tam implikacji. Mojej opinii o judeokatolicyzmie nie oparłem na filmie, tylko stwierdziłem, ze ów film skrótowo pokazuje jak judeokatolicyzm działa.
Przybijane do krzyża truchło Jezusa przy byle okazji niczym woodoo ma budzić w niewolnikach strach - "albo jesteś z nami, albo skończysz tak jak on". Tym sposobem profanuje się również chrześcijańską świętość.
Aby uniknąć niedomówień - ateizm podobnie ogłupia zniewolonych nim ludzi i tak samo nim gardzę.
Zgłoś
konto usunięte 2019-04-16, 10:34 3

Zgłoś
Budrys2000 2019-04-16, 11:26
kamspark26 napisał/a:

Po liczbie z Twojego Nicku widać wszystko...

Co takiego widać z "liczby z mojego nicku" ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem