👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oho, gimboateuszki na sadolu się zebrały i zaczęły pluć jadem, a za parę dni pójdą z koszyczkiem, bo mamusia kazała. Parę postów dalej plują, że hurr durr biali mężczyźni hetero są prześladowani i szykanowani, tymczasem tutaj odstawiają festiwal pogardy i nienawiści. Bo przecież Kali może poniżać, ale Kalego już nie wolno.
Notre Dame powinna być wartością dla każdego. Dla katolików i chrześcijan w ogóle - jako obiekt sakralny i symbol chrześcijańskiej Francji. Dla wszystkich pozostałych - jako wspaniały przykład architektury i niepodważalny symbol dziedzictwa kulturowego ludzkości, na równi z Wielkim Murem, piramidami, czy Partenonem.
Pisząc komentarze w stylu ''gówno mnie to obchodzi, niech się pali'' pokazujecie tylko jak małymi, ograniczonymi, niecywilizowanymi ludźmi jesteście.

Notre Dame powinna być wartością dla każdego. Dla katolików i chrześcijan w ogóle - jako obiekt sakralny i symbol chrześcijańskiej Francji. Dla wszystkich pozostałych - jako wspaniały przykład architektury i niepodważalny symbol dziedzictwa kulturowego ludzkości, na równi z Wielkim Murem, piramidami, czy Partenonem.
Pisząc komentarze w stylu ''gówno mnie to obchodzi, niech się pali'' pokazujecie tylko jak małymi, ograniczonymi, niecywilizowanymi ludźmi jesteście.

Warszawe odbudowali ze zgliszczy.
Sporo budowli było odbudowanych i to setki lat temu, po przebytych pożarach.
Tak więc i to odbudują
Tak więc i to odbudują

Heathen napisał/a:
Warszawe odbudowali ze zgliszczy.
Tak więc i to odbudują
Oczywiście, że odbudują.
Już przekazałem 500 milionów euro na ten cel

Diggerx napisał/a:
Oczywiście, że odbudują.
Już przekazałem 500 milionów euro na ten cel
Lepiej na odbudowe katedry niz na nauczycielskie nieroby.
"Lepiej na odbudowe katedry niz na nauczycielskie nieroby."
Serio?
"Patrzcie, expert od wszystkiego który nawet nie zna statystyk dotyczących w których grupach zawodowych występuje największa pedofilia."
Dane wziąłeś z frondy?
Serio?
"Patrzcie, expert od wszystkiego który nawet nie zna statystyk dotyczących w których grupach zawodowych występuje największa pedofilia."
Dane wziąłeś z frondy?

lucilla napisał/a:
Dane wziąłeś z frondy?
Poszukaj sobie danych w "Na temat". Wpisujemy w google Ksieza, pedofilia, na temat.
natemat.pl/85477,kim-sa-polscy-pedofile-okazuje-sie-ze-nie-ksiezmi-ani...
"Na temat" ciężko skojarzyć z Fronda, blizej jej do Gazu Wybuchowego. I nie pisze tego by bronić czarną mofie tylko zeby niektórzy troche poczytali i zaczerpneli wiedzy i nie dali sie manipulowac ni czarnym ni czerwonym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie