Nie to PiS podwyższy ceny, jutro w wiadomościach tvpis, ogromny pożar..... niestety wiązac się to będzie wzrostami cen paliw do 7pln/l i 6,50pln za litr LPG.
Szejkeru napisał/a:
Putin ich zajebie

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
jazeck napisał/a:
Nie to PiS podwyższy ceny, jutro w wiadomościach tvpis, ogromny pożar..... niestety wiązac się to będzie wzrostami cen paliw do 7pln/l i 6,50pln za litr LPG.
Jaki ty jesteś mało inteligentny. Zapewne koszulkę koństytucja też masz.
zwierzak30 napisał/a:
I pewnie nie praną od nowości, żeby się nadruk nie popsuł.
zwierzak30 napisał/a:
A co w niej złego? Konstytucja to gwarancja beztronnosci państwa w sporze z obywatelem. Sk🤬ielom z PiS to nie na rękę, to zrozumiałe, ale że obszczymurki takie jak ty tego nie rozumieją to już mnie dziwni kompletnie. Chyba że jesteś pisim obszczymurkiem, wtedy wszystko jasne.
podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Konstytucja to gwarancja beztronnosci państwa w sporze z obywatelem. Sk***ielom z PiS to nie na rękę, to zrozumiałe, ale że obszczymurki takie jak ty tego nie rozumieją to już mnie dziwni kompletnie. Chyba że jesteś pisim obszczymurkiem, wtedy wszystko jasne.
Ło k🤬a aż musiałem popatrzeć w ten profil. 44 lata i p🤬lisz takie bzdury jakbyś wciągał tvn dożylnie.
Byle c🤬jek, łącznie z tymi po studiach prawniczych, wyciera sobie mordę konstytucją wtedy, kiedy jakiś fragment pasuje do jego j🤬ej tezy.
Nawet profesory, w zależności od preferencji politycznych interpretuje na swoje kopyto. Interpretować to można sobie wiersz, choć pewnie w większości przypadków autor by się dwignął z mogiły i p🤬lnął takiego pajaca.
[/b][/u]
Tak przy okazji my gada gadu PIS/PO a tymczasem na Polski poziom życia zasadzili się Ruskie. Obejrzyjcie sobie jakies wykład Jacka Bartosiaka.