📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:57
Jak te samochody przechodzą przegląd, skoro są skłonne do samozaplonu? Chyba ze to LPG, to przepraszam Januszy biznesu drogowego
C0C0JUMBO napisał/a:
Jak te samochody przechodzą przegląd, skoro są skłonne do samozaplonu? Chyba ze to LPG, to przepraszam Januszy biznesu drogowego
Samsung swego czasu zrobił telefon który mógł ci się zapalić w kieszeni. To tylko elektronika jak ma wade w każdej chwili może się spalić.
janusze czekaja az sie wpali / przyjada słuzby i postoja 5 godz w korku
r061071 napisał/a:
może janusze odrazu płonące brać na lawetę? póki ciepłe
r061071 napisał/a:
Dlatego skorzystałem z okazji i czmychnąłem obok
longlong7 napisał/a:
może janusze odrazu płonące brać na lawetę? póki ciepłe
Jak widać na załączonym obrazku sępy (czytaj laweciarze) już czekają aż się dopali
C0C0JUMBO napisał/a:
Chyba ze to LPG, to przepraszam Januszy biznesu drogowego
A co ma wspólnego z tym pożarem LPG?
Najlepsze jest to, że większość Januszy przejeżdżających obok robi jeszcze większy korek, bo " o kurła pożar jedź wolniej, zobaczymy co tam się stanęło".
mihauek napisał/a:
Najlepsze jest to, że większość Januszy przejeżdżających obok robi jeszcze większy korek, bo " o kurła pożar jedź wolniej, zobaczymy co tam się stanęło".
To prawda. Jezdnia w przeciwnym kierunku była bardziej zakorkowana niż ta na której paliło się auto.
próbuje zgadnąć co to za auto ale za bardzo się już zdeformował
LED-Licht napisał/a:
To prawda. Jezdnia w przeciwnym kierunku była bardziej zakorkowana niż ta na której paliło się auto.
Nie opowiadaj głupot było zakorkowane przed zwężką, a potem jeszcze robotnicy zamknęli całkowicie drogę na 15 minut.
PanAndrzej666 napisał/a:
tam to musi być gorąco
Oj było.
Właściciel mówił że dzień wcześniej był u mechanika
Jakby ktoś miał film z gaszenia to proszę pv
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie