Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
maddog77 2023-02-18, 16:17 12
Nie dość że wyj🤬o im całą kasę po okolicy to jeszcze zabarwiło na czerwono...cz🤬chy są jak pis czego nie dotkną to p🤬lą.
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-02-18, 16:18
To te ćwiczenia z ruskimi i chinami?
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2023-02-18, 16:41
Co oni, próbują ugasić ogień pociskami?
Zgłoś
Konto usunięte 2023-02-18, 16:43
Patrząc na to naprawdę jestem za zlikwidowaniem gotówki i oddaniem obiegu pieniądza elektronicznego w ręce wszystkich (na zasadzie: dopóki nie będzie zgody np. 90% społeczeństwa, to żadne zmiany w obiegu pieniądza cyfrowego nie są możliwe).
Zgłoś
Siriuz 2023-02-18, 16:53 4
maddog77 napisał/a:

Nie dość że wyj🤬o im całą kasę po okolicy to jeszcze zabarwiło na czerwono...cz🤬chy są jak pis czego nie dotkną to p🤬lą.

Raczej powiedziałbym, że konwój był Kaczora a Tusk napadał - to bardziej odzwierciedla rzeczywistość Jeśli zacznie j🤬 gównem, to znaczy że w krzakach czaił się jeszcze Trzasku.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-02-18, 18:13 12
Caramon napisał/a:

Patrząc na to naprawdę jestem za zlikwidowaniem gotówki i oddaniem obiegu pieniądza elektronicznego w ręce wszystkich (na zasadzie: dopóki nie będzie zgody np. 90% społeczeństwa, to żadne zmiany w obiegu pieniądza cyfrowego nie są możliwe).

To nie gotówka jest problemem tylko czarni w RPA
Zgłoś
Hollo 2023-02-19, 9:35 2
Caramon napisał/a:

Pieniądz cyfrowy to c🤬jnia i nic tego nie zmieni, non stop wały, oszustwa, złodziejstwa, a jeszcze się wcale na dobre nie zaczęło.
Zgłoś
Juzwa 2023-02-19, 14:22
W 14 sekundzie przyleciał ten gostek, co pofrunął jak wydupcyła cysterna na którymś poprzednim filmiku.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
jazeck 2023-02-19, 16:14
Założe się, że to eko elektryk
Zgłoś