Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2022-10-05, 9:22 8
Pocieszam się, że nagrywający ma ogromne szanse aby skończyć tak jak ten żul i wtedy oby jakieś młode p🤬dusie przyszły i się do niego dop🤬lały jak on do tego.

Nie wiem co to za pokolenie mamy gdzie dla jednego rozrywką jest pastwienie się nad lumpem bezdomnym a dla innego oglądanie tego i jeszcze k🤬a płacenie hajsu... dobrowolnie.

Ja się na warszawskim blokowisku wychowałem od urodzenia i różne rzeczy się odp🤬lało ale nie do pomyślenia aby się pastwić nad bezdomnym. To było równie c🤬jowe jak doj🤬ie się do staruszki na ulicy albo do dziecka. Starsi koledzy by takich k🤬a od razu zdyscyplinowali wtedy a ich rodzice by poprawili jakby się dowiedzieli.
Teraz to takiemu nawet z liścia na otrzeźwienie nie można jebnąć bo zaraz paragrafy, "znam swoje prawa", policja, sądy i to ty masz przej🤬e bo ruszyłeś gówno i śmierdzi.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Szczurek155 2022-10-05, 9:44
szlugi napisał/a:

jak sie nzywa ten strimer ?

Radiomajnedv1
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-10-05, 10:11 2
~VeIture napisał/a:

Pocieszam się, że nagrywający ma ogromne szanse aby skończyć tak jak ten żul i wtedy oby jakieś młode p🤬dusie przyszły i się do niego dop🤬lały jak on do tego.
Nie wiem co to za pokolenie mamy gdzie dla jednego rozrywką jest pastwienie się nad lumpem bezdomnym a dla innego oglądanie tego i jeszcze k🤬a płacenie hajsu... dobrowolnie.
Ja się na warszawskim blokowisku wychowałem od urodzenia i różne rzeczy się odp🤬lało ale nie do pomyślenia aby się pastwić nad bezdomnym. To było równie c🤬jowe jak doj🤬ie się do staruszki na ulicy albo do dziecka. Starsi koledzy by takich k🤬a od razu zdyscyplinowali wtedy a ich rodzice by poprawili jakby się dowiedzieli.
Teraz to takiemu nawet z liścia na otrzeźwienie nie można jebnąć bo zaraz paragrafy, "znam swoje prawa", policja, sądy i to ty masz przej🤬e bo ruszyłeś gówno i śmierdzi.

Dokładnie, mi się kiedyś, w wieku 14 lat dostało od starszego za dop🤬lanie się do woźnej w szkole, tak mnie sprał, że przeprosiłem Panią Woźną i kwiaty jej kupiłem.

Ale lekcja na całe życie i najlepsze, nie mam żalu do tego starszego, miał w pełni rację.
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2022-10-05, 10:45 3
krasnal_hałabała napisał/a:

Dokładnie, mi się kiedyś, w wieku 14 lat dostało od starszego za dop🤬lanie się do woźnej w szkole, tak mnie sprał, że przeprosiłem Panią Woźną i kwiaty jej kupiłem.
Ale lekcja na całe życie i najlepsze, nie mam żalu do tego starszego, miał w pełni rację.

Bo na tym polega różnica pomiędzy karą a patologią. Jak wiesz za co dostajesz to rozumiesz, że wp🤬l jest konsekwencją własnych działań. Jak dostajesz za nic to jako dziecko tego nie rozumiesz, to jest patologia i to jest element wstępu do zj🤬ia dziecku beretu. Nowoczesne społeczeństwo nawet tego nie rozumie a próbują się mnożyć.
"Żymianie" też o tym wiedzą stąd w krajach zachodnich promuje się tak zniewieściały model rodziny i wychowywania. Wychowują słabych niewolników na przyszłe potrzeby.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-10-05, 10:59
Menel jak menel , jest po prostu menelem . ale jak widzę tych k🤬a "pszetsiembiorcuw" , nagrywających tą j🤬ą patologię to mnie k🤬a trzęsie . p🤬lone k🤬y . hatfu na ich !

szlugi napisał/a:

jak sie nzywa ten strimer ?

Papa smerfik k🤬o. a teraz do nauki !
Zgłoś
Filemon 2022-10-05, 11:09 1
nareszcie patostreamy, tego mi brakowalo
Zgłoś
hardtripy 2022-10-05, 12:35
Hubisa, Hubisa, jest tego więcej XD?! jak znaleźć tego streamera
Zgłoś
CrookerS 2022-10-05, 13:02
Co za c🤬je, spalili legowisko don żulanowi

Biednemu zawsze wiatr w oczy, i c🤬j w dupe
Zgłoś
TylerPL 2022-10-05, 14:39
Wygląda trochę jak ten menel z filmu "Oczy Kobry":
sadistic.pl/oczy-kobry-vt5184.htm
Zgłoś
Pestk 2022-10-05, 23:10
K🤬a mać, Panowie.. to się dzieje na całkowicie normalnym osiedlu. Jakieś 3 dni temu widziałem z okna, że w śmietniku się jara, straż przyjechała i ogarniała co tam się dzieje. Ten typ całe życie pod żabką leży, ksywka "elektryczny bocian" bo w ogóle nóg nie zgina jak chodzi.
Zgłoś
tojaEDI 2022-10-07, 6:30
Cantakawah napisał/a:

Menel jak menel , jest po prostu menelem . ale jak widzę tych k🤬a "pszetsiembiorcuw" , nagrywających tą j🤬ą patologię to mnie k🤬a trzęsie . p🤬lone k🤬y . hatfu na ich !
Papa smerfik k🤬o. a teraz do nauki !

ty k🤬a bo ci żyłka jebnie a i to nie smerfik c🤬jozo życiowa
Zgłoś
Konto usunięte 2022-10-12, 14:59
tojaEDI napisał/a:

ty k🤬a bo ci żyłka jebnie a i to nie smerfik c🤬jozo życiowa

Zamknij tom dupe jusz
Zgłoś