Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
GrubyKleks 2025-01-15, 19:25 7
Gdzie Braun jak jest potrzebny?
Zgłoś
gierekk 2025-01-15, 19:32
dobry Boże jakie młoty, a małpa w 0:12 zamiast gasić robi zdjęcie
Zgłoś
ziwpjb 2025-01-15, 19:56
tu zaszło BMW, gdyż to motocykl właśnie tej marki
Zgłoś
Polak_mały 2025-01-15, 19:58
gucio_gu napisał/a:

Jebnął zbiornik paliwa ,opary w nim i poszło jak koktajlem mołotowa.Mieli najpierw motur wyprowadzić a jak nie to taką gaśnicę należy trzepnąć o ziemię by proszek rozbrylić bo stare były.DAwno tak poj🤬ej akcji nie było

Sam z siebie nie jebnął ogniem. Obstawiam uszkodzoną pompę paliwa.
Zgłoś
jjjocker 2025-01-15, 19:59
Gaśnice nie zadziałały , ponieważ made in China
Zgłoś
Polak_mały 2025-01-15, 20:01
Ewentualnie ten drugi psikał jakimś autostartem i poszła iskra
Zgłoś
smc 2025-01-15, 20:03 1
Kiedyś pękł mi wężyk paliwa w Fiacie 126p. Trysnęło na kolektor, który był gorący i w sekundę stanęło w płomieniach. Ponieważ jestem pokoleniem przez duże P, szybko stłumiłem pożar i uratowałem furę, za którą wtedy zapłaciłem 85 milionów złotych.
Zgłoś
CObyNIEbyło 2025-01-15, 20:05
Za Akcję Ratunkowa Stawiam Stawami Cały Regał Piwa !!!
Zgłoś
Jacson 2025-01-15, 20:26 1
Chiński motor. Chińskie gaśnice. Chiński kubeł z wodą.
Zgłoś
chico35 2025-01-15, 20:31
motocykli analfabeto
Zgłoś
ibrahim 2025-01-15, 21:06 1
Zj🤬e ostatnie pokolenie tik-tokowo - pejs/zbukowe tak wlaśnie "pracuje". Jak cz🤬chy j🤬e. Zanim sp🤬olili, to zdążyli wszystko podpalić. W wojsku, to się nazywało sabotaż, i się za to dostawało kulkę w łeb.
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-01-15, 21:35
A co się miało stać, pożar wybuchł
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-01-15, 22:46 1
Jprdl. Przecież oni wszyscy razem to mają może jakieś 120 IQ.
Zgłoś
Janko 2025-01-15, 23:17
Co to zaszło proste jak c🤬j wzwodzie Gaśnica nie funkcjonowała i się spaliło w c🤬j dlatego sprawdzajcie gaśnicę czy funkcjonują
Zgłoś
truna 2025-01-15, 23:32
patmon napisał/a:

Panika jest najgorszym doradcą w takich sytuacjach. Tchórzostwo jednej osoby jeszcze można zrozumieć, ale na moje oko było tam ze czterech lub pięciu chłopaków i ani zdrowego pomyślunku, bohaterstwa czy zimnej krwi za grosz nie zobaczyliśmy. Toż jak tylko zaczęło się jarać trzeba było wyprowadzać motory obok stojące, a nie biegać na zewnątrz i co rusz wracać jak się gorzej jarało, jprdle wrócili z gaśnicą i nie potrafią jej obsłużyć, za chwilę z wiadrem wody co się połamało, aż nie chce mi się wierzyć, że tam szmaty wielkiej czy koca dużego nie było żeby to szybko zakryć i zdusić ogień, ale jak wspominałem wcześniej zdrowego rozsądku na próżno wpatrywać w tych bohaterach jprdle panika jak u dziewczyn w kuchni 🤣

A ja cię zapytam z innej beczki. Ile inni mogą zarabiać miesięcznie? Czy według ciebie, warto jest ryzykować życie, dla cudzej własności? gdzie nawet nie usłyszysz "dziękuję"? Jak bym miał ryzykować życie, żeby ratować mienie szefa, lub klienta , to wolał bym się oddalić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie