Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sławomir1313 2025-01-16, 10:31
ej, ale jak to, jak przecież tylko elektryki płoną xD
Zgłoś
Twójstarytoczyta 2025-01-16, 11:56
Niby azjaci są inteligentniejsi od rasy białej ta jasne
Zgłoś
MarekJarek1 2025-01-16, 18:05 1
Pantaran napisał/a:

Nigdy nie było u mnie pożaru ale i tak nam gaśnice ,,śniegową,, w domu.Troche duża. Czy to jest dobra gaśnica do domu? Nie wiem ale wolę mieć jakąkolwiek niż wcale.

Gaśnica z CO2 to najgorsza gaśnica do domu. Toż to w ogóle nie gasi pożarów typu 'A' i kiepsko gasi 'B'.
Nie ugasisz tym płonących zasłon, dywanu, tapicerki ani mebli.
Kup dobrą proszkową, czyli 'ABC'. Tak, w gaśnicach też możesz mieć c🤬jowy proszek, który ledwo spełnia normy albo się zbryli po roku. Wożą ludzie takie gówno w samochodach a potem wielkie zdziwienie, że nie gasi.
Zgłoś
EdekGarage 2025-01-17, 0:48
MarekJarek1 napisał/a:

Gaśnica z CO2 to najgorsza gaśnica do domu. Toż to w ogóle nie gasi pożarów typu 'A' i kiepsko gasi 'B'.
Nie ugasisz tym płonących zasłon, dywanu, tapicerki ani mebli.
Kup dobrą proszkową, czyli 'ABC'. Tak, w gaśnicach też możesz mieć c🤬jowy proszek, który ledwo spełnia normy albo się zbryli po roku. Wożą ludzie takie gówno w samochodach a potem wielkie zdziwienie, że nie gasi.

Proszkowe są spoko ale patrz na datę ważności. Ewentualnie zalegalizuj pod biedronka . Oczywiście żart.
Po proszkowych w c🤬j sprzątania i ciężko schodzi
Tak słyszałem
Zgłoś