Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Indyferentny 2018-06-14, 20:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mick_s 2018-06-14, 20:21 2
Przynajmniej nie dostanie cieśni nadgarstka.
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-06-14, 20:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Avalanger 2018-06-14, 22:07
Zgłoś
qvcx 2018-06-14, 22:15
No właśnie. Dlaczego tacy jak on mają mieć za darmo swoje zabawki a zdrowy pracujący nie?
Zgłoś
gulgulator 2018-06-14, 22:28
przecież wiadomo,że nie gra się na strzałkach tylko na WSAD
Zgłoś
wigan77 2018-06-14, 22:29
Zgłoś
Tudeski 2018-06-15, 6:50
Mors_Nigra napisał/a:

Dokładnie, CS nie upada i nigdzie się nie wybiera (tak jak zresztą 1.6 i Source), a oczyszcza się z dzieciarni i trendy z🤬bów. Jak już to całe tałatajstwo wyprowadzi się na pubga i fortnite to dopiero zaczną się złote lata. Ostatni update był najlepszym jaki widziałem od czasu jak gram w GO (nie wiem, chyba od 2013?), ja tu widzę życie, nie śmierć.

Cs source jeśli chodzi o polskie serwery to upadl... Bo zostal jeden uwujka i tyle...
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-15, 8:32
HiHtitmamnan napisał/a:

Czyli miał po prostu aimbota? Zaimplementowanego w grze do joysticka (szczerze w to wątpię) czy zewnętrzny software? Jakieś źródła?

Myszki za 200 zł mają najlepsze na rynku sensory, dobrą wytrzymałość, niezawodność, dobraną wagę i kształt dostosowany do dłoni, giętki kabel, przyciski boczne, zmianę czułości, najlepsze ślizgacze itp. Jeśli uważasz, że rodzaj myszki nie ma znaczenia, to prawdopodobnie nigdy nie grałeś na wyższym poziomie. Ja jestem z tych, którzy czują różnicę nawet między 144 a 120 Hz (i nie, to nie jest placebo).

Sam możesz to sprawdzić, kup sobie np. Razer Deathadder (niekoniecznie DA, byle polecana mysz w okolicach 200 zł), pograj na niej 2 miesiące, a następnie wróć do swojego Tracera za 15 zł z marketu. Nie wrócisz, choćbyś był biedny

Ale mi pojechałeś... Nie bądź taki pewny w swych wystąpieniach, bo nie masz pojęcia ani kto siedzi po drugiej stronie monitora ani z tego co widzę o technicznej stronie cs:go. Przejrzyj trochę opcje wbudowane w grę może zrozumiesz pierwszy punkt. A co do myszki raz jeszcze powtórzę marka ani cena nie ma znaczenia jeżeli jest na dobrym sensorze i nie wypadają jej przyciski. Swoją drogą niezawodność i wytrzymałość w drogich myszkach. Przestań robić fałszywy marketing. Przerobiłem chyba z 6 myszek Zowie i tak gównianego wykonania dawno nie widziałem.

Zgłoś
marcinsud 2018-06-15, 10:23
@Monsieur_Hrabal nie mogą dać niższej renty niż ok 860 nie chce mi się szukać, ale w lutym czy marcu podnieśli o 30 pln
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-06-15, 16:28
Zgłoś
Indyferentny 2018-06-15, 17:39
Niektórzy dostają sprzęt, albo mają go za grosze, albo np potrzebują dobrego sprzętu w pracy i inna osoba ponosi koszty. Skoro to razery się szybko psują, a ja jadę na razerach i nie mam z nimi problemu to jak mogę nie szanować sprzętu? Nie ma się co kopać z osłem, bez odbioru.
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-06-15, 20:17
W Razerach najczęściej jest problem dwukliku i nie ma nic wspólnego z nieszanowaniem sprzętu. Ale dzięki za radę, ośle
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem