Bobi a jaką ty masz wymówkę, że tak lamisz?

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Dokładnie, CS nie upada i nigdzie się nie wybiera (tak jak zresztą 1.6 i Source), a oczyszcza się z dzieciarni i trendy z🤬bów. Jak już to całe tałatajstwo wyprowadzi się na pubga i fortnite to dopiero zaczną się złote lata. Ostatni update był najlepszym jaki widziałem od czasu jak gram w GO (nie wiem, chyba od 2013?), ja tu widzę życie, nie śmierć.
Czyli miał po prostu aimbota? Zaimplementowanego w grze do joysticka (szczerze w to wątpię) czy zewnętrzny software? Jakieś źródła?
Myszki za 200 zł mają najlepsze na rynku sensory, dobrą wytrzymałość, niezawodność, dobraną wagę i kształt dostosowany do dłoni, giętki kabel, przyciski boczne, zmianę czułości, najlepsze ślizgacze itp. Jeśli uważasz, że rodzaj myszki nie ma znaczenia, to prawdopodobnie nigdy nie grałeś na wyższym poziomie. Ja jestem z tych, którzy czują różnicę nawet między 144 a 120 Hz (i nie, to nie jest placebo).
Sam możesz to sprawdzić, kup sobie np. Razer Deathadder (niekoniecznie DA, byle polecana mysz w okolicach 200 zł), pograj na niej 2 miesiące, a następnie wróć do swojego Tracera za 15 zł z marketu. Nie wrócisz, choćbyś był biedny![]()