📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Gdyby dorastał w PL miałby 650 zł renty i zamiast w CS grałby w "co zjem dziś na obiad - chleb z masłem, czy kaszę ze skwarkami."

Monsieur_Hrabal napisał/a:
Gdyby dorastał w PL miałby 650 zł renty i zamiast w CS grałby w "co zjem dziś na obiad - chleb z masłem, czy kaszę ze skwarkami."
Opodatkujmy najbogatszych 90% podatkiem i po sprawie

Bobi a jaką ty masz wymówkę, że tak lamisz?
Własnie że zajebiscie gram
Własnie że zajebiscie gram

Mógłby się zająć czymś pożytecznym
@Mr_Hrabal A od kaszy ze skwarkami to ty się odstosunkuj, tak?

@Mr_Hrabal A od kaszy ze skwarkami to ty się odstosunkuj, tak?
Szkoda bo teraz cs upada jak wprowadzili 7 dniową blokadę dla ludzi liczą się skiny bardziej niż reszta ; /
Zcarg napisał/a:
Szkoda bo teraz cs upada jak wprowadzili 7 dniową blokadę dla ludzi liczą się skiny bardziej niż reszta ; /
Upada... raczej do tej pory CS GO był napompowany dzieciarnią i ludźmi, dla których ta gra to był tylko rynek skinów. Nadal w CSa gra mnóstwo osób i daleko mu do zgonu.
Dokładnie, CS nie upada i nigdzie się nie wybiera (tak jak zresztą 1.6 i Source), a oczyszcza się z dzieciarni i trendy z🤬bów. Jak już to całe tałatajstwo wyprowadzi się na pubga i fortnite to dopiero zaczną się złote lata. Ostatni update był najlepszym jaki widziałem od czasu jak gram w GO (nie wiem, chyba od 2013?), ja tu widzę życie, nie śmierć.
@Indyferentny a jakie on ma cheaty? może tylko ma kontroler przystosowany do niego, ale i tak to nie może być lepsze od myszki za 200 zł.
@Mors_Nigra jaki update? daj linka czy coś...
@Mors_Nigra jaki update? daj linka czy coś...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie