Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2021-04-24, 11:29 6
0_rafiks_0 napisał/a:

no i ?

Sadolowy klasyk, najwięcej do powiedzenia na temat tego jak ma wyglądać sadol mają ci co najmniej robią żeby wyglądał lepiej
Zgłoś
0_rafiks_0 2021-04-24, 11:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-24, 12:04 4
No ogólnie grubo... Pewnie chcieli zejść na jakieś banalne pytania i zrobić wstawki discopolo pomiędzy rundami. Swoją drogą w artykule jest odnośnik do zmian prowadzących w Szansie na Sukces. Z tego co piszą to poszło o propagowanie discopolo. Nie ma się co temu dziwić, trzeba przeciągnąć niewygórowaną widownie. Chleba i igrzysk jak w starożytnym Rzymie i manipulować ludem. Chlebem tu jest wszelkiego rodzaju rozdawnictwo pieniędzy.

telemagazyn.pl/artykuly/szansa-na-sukces-juz-wiadomo-dlaczego-artur-or...
Zgłoś
Noside 2021-04-24, 12:19 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tuco 2021-04-24, 12:21 2
Zgłoś
0_rafiks_0 2021-04-24, 12:29 1
Tuco napisał/a:

Jeśli nie dowiesz się tego z sadola, to skąd?

Wydaje mi sie, ze jest sporo innych miejsc do dzielenia sie wiadomosciami o politycznym, gospodarczym, spolecznym, itd stanie Polski lub swiata.
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-24, 12:51 7
I bardzo dobrze, TVPIS samo się wykańcza, pozbawiają się najlepszych programów. Mam nadzieję, że Tadzio z "Jednym z Dziesięciu" pójdą w niezmienionej formie np. do Polsatu.
Zgłoś
X_Diablo_X 2021-04-24, 14:23 2
Może przejdą do internetu jak Makłowicz i zbiją solidny hajs.
Zgłoś
skywalker75 2021-04-24, 14:30 10
Jednak trochę trudno wyobrazić sobie widzów Polsatu a zwłaszcza TVNu oglądajacych Jeden z dziesieciu... to taki mezalians intelektualny
Zgłoś
rafalxp 2021-04-24, 14:48 3
Raczej ten program był zbyt mądry dla widzów TVP i Kur.. postanowił z nim skończyć,,bo jeszcze jego elektorat by się czegoś dowiedział i może zaczął myśleć.
Zgłoś
notak 2021-04-24, 15:05
Zgłoś
andrzejrobert75 2021-04-24, 15:35
Zgłoś
konto usunięte 2021-04-24, 17:32 2
Zgłoś
fryzjer1289 2021-04-24, 19:45 2
Zgłoś
jacek44 2021-04-24, 19:55 2
Lubię pana Sznuka, ale fenomenu tego programu nigdy nie rozumiałem. Myślę, że tylko prowadzący wprowadzał taką aurę i stąd się to wzięło. Tak naprawdę 1 z 10 to taka krzyżówka dla trochę bardziej zaawansowanych. Coś tam wiem, nawet powierzchownie, oby na różne tematy, to dam sobie radę. Dla mnie prawdziwie kozackim programem była Wielka Gra. Tam to trzeba było udzielać dokładnych odpowiedzi, prawie referaty wygłaszać. Tamci uczestnicy to prawdziwie uczeni ludzie. Oglądając 1 z 10 na bardzo wiele pytań znałem odpowiedzi. Co to za wiedza, że ktoś zapamiętał, jak się nazywał jakiś średniowieczny (i to znany) statek. Wiedza to wiedzieć skąd, dokąd, kiedy i po co on płynął i jakie to miało skutki 30 lat później.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem