Kill 'Em All
podpis użytkownika
Kobiece piersi wypełnione są marzeniami.
Jacy oni k🤬a teraz są biedni i kochani. Wiedzą sk🤬ysyny że napięcie rośnie i nie długo (mam taką nadzieje). Parę osób spróbuje pobić rekord Brevicka na jednej z ich ulic. P🤬lone zwierzęta.
K🤬a, nauczycie sie w koncu ze nie ma czegos takiego jak "muslim" , jest muzułmanin
Mowcie niedojeby po polsku, a nie po polskiemu.
Ból dupy mam stąd, że cały internet ocieka debilnymi 'muslimami"

Ból dupy mam stąd, że cały internet ocieka debilnymi 'muslimami"
podpis użytkownika

K🤬a, jakoś to naciąganie wygląda.
Nie wiem, może to kwestia kultury za oceanem albo co ale...
W Polsce też odbywają się różne happeningi i jakoś nigdy nie widziałem, żeby przechodnie biegli gubiąc zęby po drodze skleić piątkę jakiemuś lapsowi z kartonem w łapie
A w szczególności nie widziałem aby był pęd do klejenia piątek niedomytym kloszardom... bo tak ci kolesie właśnie wyglądają.
Nie wiem, może to kwestia kultury za oceanem albo co ale...
W Polsce też odbywają się różne happeningi i jakoś nigdy nie widziałem, żeby przechodnie biegli gubiąc zęby po drodze skleić piątkę jakiemuś lapsowi z kartonem w łapie
A w szczególności nie widziałem aby był pęd do klejenia piątek niedomytym kloszardom... bo tak ci kolesie właśnie wyglądają.

Goście myślą że jak dadzą łapę to w przyszłości ich nie wysadzą ?

jeszcze przed przeczytaniem komentarzy wiedziałem jakie będą. Nie zawiodłem się

A Kobiety żadne im nie chciały podać ręki? Czy może oni nie chcieli kobietom podawać ręki dlatego nie ma tego w filmiku. Faktycznie to cwane bestie i taka akcja jaką tu prezentują to tylko odwracanie uwagi.

akbar to zawsze akbar... urżnie ci łeb u samej dupy jak tylko będzie okazja.
Ja bym ich k🤬a przywitał, brudne ryje allahowskie, p🤬lone ścierwo, za tydzień doczytają swój j🤬y koran i zamiast wychodzić z kartonem to z maczetami wyjdą.

podpis użytkownika

k🤬a jego w dupie p🤬lona mać co to za pedalskie ocieplanie wizerunku brudasów sie tu odp🤬la na sadisticu k🤬a