👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co kilka ataków robią takie akcje żeby odwrócic uwage od nastepnych celów,...
Kiedyś poznałem jednego, dostał mieszkanie komunalne w bloku naprzeciwko. Na początku wydawał się spoko koleś, później ukradł mi deskorolkę, ach te czasy beztroskiego dzieciństwa......
A tak serio to pomieszkali ze 2 miechy bo im ludzie spokoju nie dawali. Tak mieszkam w BIAŁYMstoku, nie nie podpalam mieszkań

ci naiwni przechodnie zapominają o jednym szczególe... nie używają papieru toaletowego i nie myją rąk
a piwo tylko dla gościa od zapier... zabijania
sam o tym marzę i śnię ale cóż.. takie prawo jakie mamy prędzej im pozwoli niż mnie.

a piwo tylko dla gościa od zapier... zabijania

Te skurczybyki to psychopaci, podlizuja ci sie, pokazuja jacy sa mili, wkoncu zabieraja ci zone, dom, samochod, morduja brata... Fałszywe zaklamane gnojki. Pracowalem z takim Amirem w Holandii, leń, smierdziel i psychol. Kiedys powiedzial ze mnie zamorduje nozem bo nucilem sobie Linkin Park cicho pod nosem. Fanatycy i zapatrzeni idioci.
"Zabijałem ich jak byłem w wojsku nie potrzebuje ich poznawać" I to jeszcze z uśmiechem na twarzy
Piwo dla tego pana na końcu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie