Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
xXx5226 2020-11-01, 8:14 3
notak napisał/a:

up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem

Walka z kościołem tak ? A co ? W tym kościele to sami debile ? Żaden nie połapał się że jak będą pchać się w politykę i złapią pod rękę z pisiorami to ludzie się nie wk🤬ią ? Gdyby kościół zajmował się tylko wiarą to by tego nie było. Teraz jak już piwa sobie naważyli to niech piją. Z resztą i tak ich los mam gdzieś, niech się biją głupcy z głupcami.
Zgłoś
Juzwa 2020-11-01, 8:20 4
Piękny widok. Jak zdecydowanie lecą w stronę kościoła, a potem sp🤬alają jak zbiry Koezrego spod Notre Dame gdy Quasimodo lał na nich roztopiony ołów.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
tege155 2020-11-01, 8:43
co to za gra co xd podajcie nazwe zapomnialem
Zgłoś
bishfinger 2020-11-01, 8:47 4
Skąd te LGBT bierze takich debili, przecież jak wejdą przepisy o aborcji to oni się nawet nie urodzą

podpis użytkownika

Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-11-01, 9:03
bishfinger napisał/a:

Skąd te LGBT bierze takich debili, przecież jak wejdą przepisy o aborcji to oni się nawet nie urodzą

Wielu narodowców tez.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-11-01, 9:23
tege155 napisał/a:

co to za gra co xd podajcie nazwe zapomnialem

twierdza
Zgłoś
Mietek7567 2020-11-01, 9:24
pazuzu napisał/a:

Tylko pedofila wśród obywateli jest karana i idą siedzieć a księża kryją swoich kolegów i tylko ich przenoszą do innych parafii.
Poza tym mówienie że LGBT = pedofile to tak samo jak powiedzieć narodowcy =faszysci

Radzę posłuchać księdza Isakowicz-Zaleskiego.
Zgłoś
Wiewór 2020-11-01, 10:00 3
Umiem_modować napisał/a:

To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty k🤬a zwyrolu idź się leczyć.

W polskim kościele pedofila to powszechne zjawisko. Statystyki sa zakłamane bo większość przypadków jest tuszowana i nigdy nie wychodzi na jaw.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2020-11-01, 10:07 2
Juzwa napisał/a:

Piękny widok. Jak zdecydowanie lecą w stronę kościoła, a potem sp🤬alają jak zbiry Koezrego spod Notre Dame gdy Quasimodo lał na nich roztopiony ołów.

xXx5226 napisał/a:

Walka z kościołem tak ? A co ? W tym kościele to sami debile ? Żaden nie połapał się że jak będą pchać się w politykę i złapią pod rękę z pisiorami to ludzie się nie wk🤬ią ? Gdyby kościół zajmował się tylko wiarą to by tego nie było. Teraz jak już piwa sobie naważyli to niech piją. Z resztą i tak ich los mam gdzieś, niech się biją głupcy z głupcami.

K🤬a co za argument! Każdy miesza się w politykę aktorzy, celebryci, youtuberzy, pielęgniarki itd. więc czemu kościół nie może. Skoro sam głosi o miłości itd to chyba najlepiej robić to także poprzez system, politykę. Inna sprawa jak im to wychodzi. Ale patrząc na to co piszesz to o polityce mogą głosić tylko parlamentarzyści, senatorowie i posłowie. W sejmie itd chyba nie ma żadnego opera więc mniej wtrąca się do polityki niż np muzycy. Kukiz też mógłby tylko śpiewać a nie się ,,wtrącać". Takie równouprawnienie ale Karolek mogą tylko o Bogu w swojej świątyni a reszta wszystko co chce...
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-11-01, 10:20 8
Poszukajcie sobie co się stało w Szwecji gdzie dziennikarz zarejestrował się na jednej z oficjalnych grup LGBT jako 14latek poszukujący swojej tożasmości płciowej. Dostał kilkadziesiąt wiadomości z propozycjami seksualnymi w tym wiadomości od samej wiechuszki - organizatorzy, działacze a znalazł się nawet jakiś poseł.
Tak w kwesti lgbt i pedofilii.

Najśmieszniejsze w tym całym galimatiasie jest to że kibole w większości popierają kobiety w prawie do wiekszego decydowania o swoim ciele, narodowcy zaś nie bardzo. Natomiast zarówno narodowcy jak i kibole najbardziej nienawidzą komunistów i dlatego też stoją pod kościołami. Celem komunistów nie jest walka o prawa kobiet a zniszczenie kościoła.
Prawdziwe kobiety więcej by ugrały gdyby odcięły się od komunistycznych feminazistek i normalnie protestowały
Zgłoś
lepzti 2020-11-01, 11:13 2
notak napisał/a:

up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem

Tyle w temacie

Zgłoś
Marcin360360 2020-11-01, 11:17 2
Popierasz antfe/lewice/lgbt popierasz pedofilie psie!

Umiem_modować napisał/a:

To ty chronisz pedofili odwracając uwagę od 40% przypadków wsród LGBT, a szcczując na 0.1% w Kościele. Ty k🤬a zwyrolu idź się leczyć.

99% ksiezy pedofili to wlasnie geje ha ha ha. I wiadomo o co lewicy chodzi. Co nie zmienia faktu ze kazdy pedofil powinien wisiec nie wazne kim jest.
Zgłoś
lepzti 2020-11-01, 11:17 1
Marcin360360 napisał/a:

Popierasz antfe/lewice/lgbt popierasz pedofilie psie!

A ty popierasz faszyzm?
Zgłoś
EdmundKemper 2020-11-01, 11:20 3
Wszyscy powyżej. Skoro tak szczujecie na pedofilię to po cholerę się przekrzykujecie wśród której grupy jest najwięcej pedofili? Nieważne kim jest pedofil, jest bardzo złym człowiekiem i nie wiem na cholerę takie badania, z której grupy społecznej pochodzi. To jest sytuacja zero jedynkowa. Pedofil to pedofil i nic tego nie zmieni. Nie jest lepszym ten, który jest księdzem albo pochodzi ze środowiska LGBT. Ani gorszym. Każdy z nich zasługuje na takie samo potępienie.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-11-01, 11:30 2
Umiem_trollować napisał/a:

Ty piszesz o przypadkach, gdy sprawcy zostali skazani. Napisz o przypadkach wykrytych wśród kleru, które zostały zatuszowane przez seks turystykę. I podaj źródło tych 40% wśród LGBT, bo jestem ciekawy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie