📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Ufff dobrze ze narodowcy chronią pedofilii, jest jeszcze nadzieja w narodzie

Tylko pedofila wśród obywateli jest karana i idą siedzieć a księża kryją swoich kolegów i tylko ich przenoszą do innych parafii.
Poza tym mówienie że LGBT = pedofile to tak samo jak powiedzieć narodowcy =faszysci
Poza tym mówienie że LGBT = pedofile to tak samo jak powiedzieć narodowcy =faszysci
pazuzu napisał/a:
Tylko pedofila wśród obywateli jest karana i idą siedzieć a księża kryją swoich kolegów i tylko ich przenoszą do innych parafii.
przecież tak właśnie mówicie

Zobaczcie co o Kościele mówi Jarosław Kaczyński .
Myślę, że ta wypowiedź pana Jarosława Kaczyńskiego będzie kubłem zimnej wody na gorące łby obrońców, członków Straży Narodowej.
Oczywiście TVP przemilcza tą wypowiedź Kaczyńskiego.
Myślę, że ta wypowiedź pana Jarosława Kaczyńskiego będzie kubłem zimnej wody na gorące łby obrońców, członków Straży Narodowej.
kolosasz napisał/a:
Zobaczcie co o Kościele Jarosław Kaczyński .
Heheh nieźle zamontowane

hfbnmiuytp napisał/a:
przecież tak właśnie mówicie
Hola hola jakie "mówicie" , mnie nie mieszaj do żadnych z tych grup nie jestem zwolennikiem żadnej z nich

pazuzu napisał/a:
nie lubię kościoła katolickiego i staram się po prostu obiektywnie na wszytsko patrzeć
Jeżeli czegoś "nie lubisz", to już kierujesz się subiektywnym odczuciem, nie możesz się zatem kierować obiektywizmem w ocenie w/w.
pazuzu napisał/a:
... po prostu nie lubię kościoła katolickiego i staram się po prostu obiektywnie na wszytsko patrzeć
Skoro negujesz statystyki dotyczące występowania pedofilii wsrod probek z poszczegolnych grup spolecznych to nie podpieraj sie obiektywizmem.
up
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
no właśnie, a może ty maś jakieś wiarygodne źródło, lub statystyki na temat pedofili,
bo póki co to najczęściej debile mówią o występowaniu w KK , a każdy normalny, obiektywny człowiek zdaje sobie sprawę, że występuje ona wszędzie,
osobiście odbieram to jako walkę z kościołem
Przy całej mojej nienawiści do instytucji KK niestety muszę przyznać rację statystykom - 40% przypadków pedofili to molestowanie chłopców (z tego oczywiście tylko znikomy procent przez kobiety) więc wychodzi na to, że osobnicy których jest 1% w społeczeństwie dokonują 40% przypadków molestowania dzieci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie