Bujamy się dziś z dziewczyną i naszym dzieckiem śpiącym w wózku po Poznaniu, trafiliśmy na rynek. Południe, koziołki, w k🤬ę ludzi, akordeonista etc. Ciepło się zrobiło, więc od jakiegoś już czasu otwierają się pierwsze ogródki piwne, jakieś stoliki przed knajpkami. Przed jedną z kawiarni stoi kilka stolików, pusto, tylko przy jednym z nich siedzi czarny.
- Patrz, nie wpuścili go... - kwituje moja dziewczyna.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wajnona,
smutna ta twoja historia
konto usunięte
2014-03-10, 12:32
@up
Przynajmniej nie urodziłam się w Sochaczewie
konto usunięte
2014-03-10, 12:53
Ból dupy, ból dupy wszędzie...
Otworzę dla Was hurtownie z maścią! ;P
DmNQ
2014-03-10, 13:44
wajnona napisał/a:
@up
Przynajmniej nie urodziłam się w Sochaczewie
Kto powiedzial ze urodzilem sie w Sochaczewie?
Ja w szpitalu, ty nie wiem i lata mi to kolo dupy.
konto usunięte
2014-03-10, 14:22
Ostatnio bujam się po Poznaniu, a tam moja znajoma z dzieckiem i chłopakiem patrzą się na jakiegoś murzyna. Widocznie jeszcze mu nie powiedziała, że dziecko nie jest jego.
@up
Nie przyjrzałem się, wybacz ignorancję.
Czym w takim razie jest akordeon guzikowy? Bo jest.
Tak naprawdę to nie była twoja dziewczyna tylko kolega, a wózek nie był z dzieckiem tylko ze złomem, prawda?
konto usunięte
2014-03-10, 18:44
A zona wie ze masz z inna dziecko hultaju?
konto usunięte
2014-03-10, 22:04
piwko dla dziewczyny
konto usunięte
2014-03-11, 12:14
@up Udawanie, że się jest samotną matką, a w rzeczywistości mając partnera (tj. żyjąc z ojcem dziecka jak normalne małżeństwo) to oszustwo, ale nie wiemy czy autor postu tak robi czy nie, więc nie zakładaj z góry, że specjalnie nie wzięli ślubu, żeby kobietka mogła zgarniać wszystkie profity. Różne są historie i oceniania wszystkich z jednego kopyta jest żałosne.