Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pożyczka
~Velture • 2016-04-17, 17:07
Dzwoniła do mnie przed chwilą moja bardzo uduchowiona i religijna koleżanka. Prosiła abym jej pożyczył trochę pieniędzy bo nic nie ma.
Odpowiedziałem jej ,że nie mogę ingerować w to co bóg robi z jej życiem.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Dzisiaj 2016-04-17, 17:38 6
ło ho ho... nie no masakra... usmialem sie do lez... nie. kolejny k🤬a pseudo ateista ze swoimi zj🤬ymi zartami.
Mozna sie posmiac z religi i sam czasem z dobrego zartu sie posmieje, ale poziom tego zartu jest tak slaby jak poziom ryska petru...
Zgłoś
~Velture 2016-04-17, 17:46 13
Dzisiaj napisał/a:

ło ho ho... nie no masakra... usmialem sie do lez... nie. kolejny k🤬a pseudo ateista ze swoimi zj🤬ymi zartami.
Mozna sie posmiac z religi i sam czasem z dobrego zartu sie posmieje, ale poziom tego zartu jest tak slaby jak poziom ryska petru...

Przepraszam ,że nie spełniłem twoich wysokich wymagań.
Proszę: sadistic.pl/avengers-taki-poprawny-film-vt409337.htm - to powinno ci się spodobać.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
gustav665 2016-04-17, 18:22 15
mam taką znajomą, po prostu idealna, dosłownie anioł, a taki katol, że szkoda dziewczyny..
Zgłoś
AaronSzechter 2016-04-17, 18:38 2
zajebisty kolega z ciebie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2016-04-17, 18:56 2
Przecież mogła poprosić konkwistadora Watykanu z polskiej parafii o darowiznę

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
kenzol 2016-04-17, 20:32 2
W imię mojego walecznego ateizmu zostanę analfabetą i napiszę "bóg" z małej litery. Cóż za poświęcenie
Zgłoś
lubieżny_gwałciciel_69 2016-04-17, 20:59 7
kenzol napisał/a:

W imię mojego walecznego ateizmu zostanę analfabetą i napiszę "bóg" z małej litery. Cóż za poświęcenie

Cóż, rzeczownik jak rzeczownik, bogów „są” tysiące, więc co w tym na tyle wyjątkowego żeby pisać to wielką literą?

podpis użytkownika

Słodcy chłopcy mogą pisać na PW :*
Zgłoś
gurup 2016-04-17, 21:00 7
żart żartem, ale w mojej gminie w przychodni jest lekarz, który nie chce leczyć nikogo z łańcuszkiem z krzyżem etc. stwierdzając zazwyczaj "jak w te blachy wierzysz to niech cie blachy leczą" i każe wyjść albo zdjąć
to się nazywa wojujący ateizm
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-17, 21:14 11
Cytat:

żart żartem, ale w mojej gminie w przychodni jest lekarz, który nie chce leczyć nikogo z łańcuszkiem z krzyżem etc. stwierdzając zazwyczaj "jak w te blachy wierzysz to niech cie blachy leczą" i każe wyjść albo zdjąć
to się nazywa wojujący ateizm

Ze 3 donosy i gość może szukać nowego zawodu. Mimo, że sam nie jestem wierzący, przyszedłbym do niego z łańcuszkiem i jakąś katolicką koszulką nawróć się etc, a jak by mi kazał wyjść, od razu bym zgłosił to do powiatowej izby lekarskiej.
Zgłoś
PoliteP 2016-04-17, 21:34 1
Wiesz jakie wrażenie wywarłeś? Że nawet się w komentarze nie chce wchodzić. Do dobrej gównoburzy paluchy świerzbią; do Twojego żartu? Jedyne co mnie świerzbi, to ręka, żeby Panu przyp🤬olić za stracone 20s życia, podczas których mógłbym obejrzeć sobie np jak sobie laski do ryjów srają na hardzie.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2016-04-17, 22:00 2
@koksik197
I drugie tyle na pisanie tego komenta.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-17, 22:32
To żeś zabłysnął jak gówno w przeręblu.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-04-17, 22:33 2
Przepraszam, że nie na temat, ale jeśli można to proszę o link do materiału na hardzie z laskami srającymi sobie do ryjów.
Zgłoś
kenzol 2016-04-18, 8:36
up
2 girls 1 cup
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie