Jako że ostatnio są popularne tematy związane w Woodstockiem i wiele osób fanatycznie "hejtuje" ten festiwal siedząc całe wakacje przy komputerze i szukając w internecie najgorszych, zdecydowanie negatywnych filmików i zdjęć, pisząc rozległe komentarze jednocześnie nie wspominając o innych festiwalach czy zwykłych potańcówkach, na których mamy do czynienia z większą ilością alkoholu i r🤬ania się po kątach, takoż ja postanowiłem przedstawić to czego ja doświadczam w 90% przypadkach na Woodzie: radość z życia, wolność, kreatywność ludzi, ciekawe warsztaty, znani goście i przy okazji piękne kobitki:
Kobitka:
Sposób na upał (w tle clerics rzucają buffy):
Budowa największego woodstockowicza ze skrzynek po piwie:
Reszta w komentarzach:
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-08-06, 22:10
Serio nic nie mam do Woodstocku, nie moja impreza po prostu. Ale nie mówcie mi, że to zadredowane towarzystwo nie jest typowym wyborcą palikota, legalizatora marichuaniny. Stąd to lewactwo.
I ten napis na przyczepie: "Z dupy do ryja". Pozytywnie.
konto usunięte
2013-08-06, 22:15
Wy to nazywacie pozytywną stroną brudstocku?!
To jest jedno wielkie żebractwo, bród, smród i ubóstwo. Kiedyś jeździło się na woodstock aby posłuchać muzyki, teraz się jeździ na szaber i chlanie. Tyle w temacie.
Tylko ja zauważyłem sadystyczny napis?
cycki - i odrazu inna gadka, jak masz te inna strone woodstocku sie podziel
konto usunięte
2013-08-06, 22:31
Angel napisał/a:
dajesz, dajesz
Nie, bo temat się jednak nie spodobał. Kara.
konto usunięte
2013-08-06, 22:31
Polko...i wszystko wiadomo...ciekawych tam macie gości. Wmawial Wam, ze jest pierwszym komandosem RP bez doświadczenia bojowego?
polko tam byl bo owsiak tam byl
Mi wystarczy sam fakt, że Brudstock jest za darmo, więcej już nie trzeba...
konto usunięte
2013-08-06, 22:36
konto usunięte
2013-08-06, 22:38
Horton podaj numer namiotu

poszukam
nie hetuje woodstocku bo nie za moje pięniądzę się bawią

nie daje na złodzieja owsiaka w czasie WOŚP a WDK jest organizowany niby z jakiegoś tam procenta tej kwoty uzbieranej.