konto usunięte
2013-08-07, 0:14
@dnr: Tyle, że na Woodstocku potrafiłem pogadać na temat polityki i większość zgadzała się z poglądami skierowanymi na prawo. Po drugie jak pamiętam JKM nie jest lewakiem, a za legalizacją jest. Większość z tym pseudo-anty-lewaków lubi się schlać/naćpać i nie raz rzygała pod siebie. Mnie również boli, że pojawia się sporo polityki na Woodzie (lub strony nie są wyrównane przedstawicielami) - jak zauważę, że zaczyna się przegięcie to tam nie będę jeździł. I jak już kiedyś mówiłem: w błocie tarza się odsetek, ja nigdy tego nie robiłem. Poza tym ludzie po tym się myją, bo są prysznice. Nie wiem jak na innych wielodniowych festiwalach jest, ale myślę, że nie jest tam zachowana pedantyczna higiena, zwłaszcza jak festiwal trwa kilka dni, jest upał, ludzie są pijani, ledwo się doczołgają do namiotów. Byłeś kiedyś na dłużej pod namiotami, np. na rybach lub w formie survivalu? Myłeś się dzień w dzień? Nie przesadzajcie ludzie, to wypaczony obraz, a podobno nie dajecie się manipulacji.
konto usunięte
2013-08-07, 0:30
@ Zarammoth,
Ja naprawdę nie hejtuję woodstocku, podchodzę do tego z humorem, brudstock to taka przenośnia dla mnie, nie byłem tam i nie wiem ile osób się myje a ile nie. I ja też jestem za legalizacją, ale palikot używa tego jako wabika na ćpiarzy, a JKM wszystko chce zalegalizować z powodów ideologicznych. Jednak więcej ludzi głosuje na palikota, i z tego co się orientuje takie hipiski też. Pewnie masz rację, że obraz jest wypaczony, ale to sadistic, poza tym jak wrzucasz sam zdjęcia z typami na aucie z napisem boga nie ma, jakiś dredziarzy itp, to się nie dziw, że tu hejt na "lewactwo" idzie
co tam robi Roman Polko ?! przecież to jeden z najlepszych żołnierzy w Polsce a hipisi raczej nie przepadają za wojowaniem
Najpierw bym zerżnął a potem zwyzywał a co...
Co nie zmienia faktu, ze Woodstock jest organizowany dla dzieci z bidula... Dużo osób nie ma, co ze sobą zrobić więc własnie tak spędzają czas. Patologia i już!
wernetto napisał/a:
No było tak, ponoć to ktoś z administracji. Nie byłem, bo nie mam czasu na takie festiwale, ale znajomi to potwierdzili.
Nie był to na 100% admin ani nikt inny obsługi forum. Pewnie kolejny głąb co sobie mordę sadolem wyciera.
SzwagierPL,
proszę
sadol.pl/polityka-i-religia-vf60.htm
HabiBabi napisał/a:
Wy to nazywacie pozytywną stroną brudstocku?!
To jest jedno wielkie żebractwo, bród, smród i ubóstwo. Kiedyś jeździło się na woodstock aby posłuchać muzyki, teraz się jeździ na szaber i chlanie. Tyle w temacie.
Powiedział 19 latek..
Co Ty możesz wiedzieć o woodstocku są ludzie co byli więcej na woodstocku niż ty żyjesz, goście co od nastu lat są na każdym.. Ich opinia miała by sens.. Twoja wzbudza co najwyżej salwy śmiechu.
Heheszki. Najbardziej rozwalają mnie komentarze typu "lewackie ścierwa" itp. Chodząc po wioskach widzi się (sądząc po naszywkach, sznurówkach) zarówno komuchów jak i neonazoli. Mijasz punkowców i skinheadów. Wszyscy bawią się razem i.... NIKT NIE ROZMAWIA O POLITYCE!
A hipisów widziałem AŻ dwóch.