Wczoraj w robocie miałem naprawdę c🤬jowy dzień: gorąco, szef wk🤬ia, roboty w cholerę i jeszcze trochę.
Człowiek wraca do domu i przed pójściem spać otwiera gazetę żeby zobaczyć co się w świecie dzieje i czyta:
,,Wzrost temperatury na Ziemi o 2 stopnie może w ciągu 20-30 lat doprowadzić do suszy i głodu w Afryce, północno -zachodnich Indiach, Pakistanie i Afganistanie oraz zatopienia prawie połowy Bangkoku - ostrzegł Bank Światowy w opublikowanym w środę raporcie."
Czytając ten fragment jakoś trudno mi powstrzymać uśmiechu, jednak przyszłość świata nie będzie tak czarna jak myślę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-01-24, 11:04
do tego czasu wszystkie kebaby się przeniosą do lewackiej europy.
Radeghost,
Żeby Cię w tym Berlinie turbany nie zaj🤬y.
Cytat:
Radeghost,
Żeby Cię w tym Berlinie turbany nie zaj🤬y.
a skąd wiesz, że on w Niemczech? śledzisz go ?
konto usunięte
2015-01-24, 18:22
I wszyscy przyjadą do Europy... Jednak masz nadal zj🤬y dzień
Pozytywne myślenie wydłuża przyrodzenie
konto usunięte
2015-01-24, 18:52
pakicito napisał/a:
a skąd wiesz, że on w Niemczech? śledzisz go ?
Prowokacja, czy naprawdę jesteś takim debilem?
Cytat:
ostrzegł Bank Światowy
J🤬e pogodynki się znalazły.
Co ma ż__owska międzynarodowa instytucja
do pogody?
Niech mi ktoś wytłumaczy?
fake ! wczoraj nie było gorąco w pracy !
a teraz pomyśl o tym że wszyscy przyjadą do nas
konto usunięte
2015-01-24, 19:42
A więc powiadasz, że w styczniu w naszym pięknym kraju było ci "gorąco"...???
Ok, ok, ok...
konto usunięte
2015-01-24, 20:12
polaczkowo to właśnie taki Bangladesz Europy - we własnym kraju jesteście pomiatanymi podludźmi. Po powrocie z pracy, w której poniża was szef, wbijacie na sadola, żeby rasistowskimi żarcikami rozładować nagromadzone frustracje.
Wychodzi na to, ze murzyni i c🤬ci jak zwierzeta maja system wczesnego ostrzegania jak zwierzeta i dlatego sp🤬alaja do europy