👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wyluzowany. Będzie lekarzem, wydaję mi się że diagnozę postawił sobie trafną

i pomyśleć że za niedługo to będzie legalne a co 5 młodzieniec będzie tak wyglądał
Gość pozytywnie zakręcony, muchy by przypuszczam nie skrzywdził. Nie to co typowy użytkownik państwowego narkotyku.

Pozytywnie ^^ Do takich "ćpunów" nic nie mam. Jak spotykam, to nawet się pośmiejemy.
Natomiast do gości z powykrzywianymi mordami szukającymi zaczepki powinno się strzelać.

Rumburak1238 napisał/a:
i pomyśleć że za niedługo to będzie legalne a co 5 młodzieniec będzie tak wyglądał
To że jest nielegalne nie znaczy, że nie jest powszechnie dostępne. Czemu teraz nie wygląda tak co 5, 10, czy 50? Bo wbrew powszechnej opinii ludzie mają (mniej lub bardziej rozwinięte) mózgi.
i po co robić gościowi siare? z zawisci ze on sie bawi a Ty siedzisz w pracy?

Każdy, kto się tak zachowuje i zachodzi wobec tej osoby podejrzenie, że może być pod wpływem narkotyków powinien lądować na dołku. Tam trzeba by zrobić testy i jak faktycznie się okaże się, że ćpał, to od razu zamykać w pierdlu. Prawo jest od tego, żeby go przestrzegać. Ja bym zadzwonił na policję, gdybym takiego zobaczył.
hoszo napisał/a:
Każdy, kto się tak zachowuje i zachodzi wobec tej osoby podejrzenie, że może być pod wpływem narkotyków powinien lądować na dołku. Tam trzeba by zrobić testy i jak faktycznie się okaże się, że ćpał, to od razu zamykać w pierdlu. Prawo jest od tego, żeby go przestrzegać. Ja bym zadzwonił na policję, gdybym takiego zobaczył.

I jak tu ktokolwiek ma być wolny, jak są tacy donosiciele jak ty.

hoszo napisał/a:
Prawo mówi o zakazie posiadania, nie spożywania. Nawet gdybyś zadzwonił na policję, to co najwyżej dostarczyłbyś im beki. Poza tym, już bez przesady...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie