Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
Pożywka nieco wyższych lotów
RYHOO • 2022-11-07, 0:00
Drodzy parafianie już tłumaczę
Otóż nie będę pisał gównokształtni (to nie jułesej) tylko poprostu dzikusy potajemnie zgłębiają podstawy fizyki kwantowej.
Skąd ten entuziazm ,?
Bo nie ma w nauce nic piękniejszego niż experymenty mające na celu potwierdzenie tezy.
W tym przypadku patrząc na "plan" doświadczeń czeka ich wiele pracy, którą z pewnością chcielibyśmy śledzić

półinteligentom od walenia gruchy dziękuję za hejt, ponieważ sadyzm jest także świadomym sarkazmem pobudzającym wyobraźnie u tych, którzy ją mają

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrwawyEric 2022-11-07, 0:14 1
Na tą ilość wystarczyło by ze 2 litry benzyny, palić od razu na pace zanim gówno się rozejdzie jak karaluchy
Zgłoś
Kici-Kici 2022-11-07, 0:18 20
Problem w tym, że z tego obrazka nic nie wynika. Owszem, wyobraziłem sobie jak wysypują się z furgonu na mordy, ale to za mało i ciągle czuję się niedopieszczony.
Zgłoś
RYHOO 2022-11-07, 0:52 2
miszczkurde napisał/a:

Problem w tym, że z tego obrazka nic nie wynika. Owszem, wyobraziłem sobie jak wysypują się z furgonu na mordy, ale to za mało i ciągle czuję się niedopieszczony.

Kochaniutki przeczytaj sobie o experymencie Schrodingera to zrozumiesz
Zgłoś
Kriski 2022-11-07, 1:07 3
RYHOO napisał/a:

Schrodingera

A gdzie kot?
Zgłoś
unpleasant 2022-11-07, 1:45 5
"Schrodinger's people" czyli myślą, że żyją a tak naprawę już są martwi, choć żyją jednocześnie nie żyją. Czego nie rozumiecie ?

PS. Kota pewnie już zjedli.
Zgłoś
Ferment 2022-11-07, 5:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dracula 2022-11-07, 6:01 1
Z głupotą nie wygrasz.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-11-07, 6:30 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jpdlv2 2022-11-07, 9:19
Ja myślę, że wam żal dupę ściska bo chcielibyście mieć taką mazdę - na oko 10lat młodszą niż przeciętny passat w Polsce.
Zgłoś
Brsk3169 2022-11-07, 10:29
Co to jest "entuziazm". Po sposobie pisania stwierdzam, że autor ma takie samo IQ co nygery na mazdzie.
Zgłoś
Avakate 2022-11-07, 10:39 1
Zgłoś
OldMann 2022-11-07, 10:43
nie uzyje klamki bo siedzi dupą razem z ziomkami na klapie, ale zeby dojsc do takich "odkrywczych' wniosków to trzeba wyjsc poza fizykę kwantową

podpis użytkownika

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
człowiek_zły 2022-11-07, 11:53 2
Powinno być: "Schrödinger's monkeys:".
Zgłoś
Motorider121 2022-11-07, 12:27
zadanie matematyczne: ilu czarnuszków wysypie się z auta?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem