Sędzia ppłk. Mariusz Lewiński składa oświadczenie w obawie o swoje życie.
Koment z YT:
"Nie no k🤬a ludzie jezeli on umrze to znaczy jestesmy nic nie wartymi polaczkami!!! zeby kaszubiak i komorowski pseudo polak mogli dbrych ludzi zabijac !!!??!! dajcie mi snajperke amonicje i rozp🤬ole kazdego zdrajde polskiego moge isc siedziec na cale zycie ale dumnie bede siedzial ze nie rzadza nami pseudo polacy anty polacy!! kocham swoj kraj za ten kraj oddam zycie sk🤬ysyny!!!"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poprawić ortografię, dodać interpunkcję i wcale nie taki zły komentarz by był
konto usunięte
2012-06-18, 21:52
konto usunięte
2012-06-18, 22:00
stawiam stówkę na max 30 dni
konto usunięte
2012-06-18, 22:06
Płakać się chce nad tą Polską, naprawdę.
Są przekręty, że się "fizjologom" nie śniły. Nie oceniam kto się zabił, a kto został zabity, ale ktoś kiedyś rozliczy tych "na górze"...
konto usunięte
2012-06-18, 22:13
@ Bard
choćby dzisiaj zostałby zabity z ak47 centrum warszawy sprawa by się rozeszła po łokciach, prokuriatorzy już doświadczone ryje w takich sprawach bo chyba na tym ich praca polega
Spoko pewnie popełni samobójstwo przez poćwiartowanie i kilkanaście Po-strzałów w plecy.
Co tu dużo mówić Polska płonie.
konto usunięte
2012-06-18, 22:39
Teraz go nie zabiją, bo za dużo szumu zrobił, ew. jak ktoś wspomniał zginie w wypadku.
konto usunięte
2012-06-18, 22:41
weź się uspokój i wrzuć ten post jeszcze raz