Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Roszp 2012-07-19, 12:52
Tyle wygrać. Tyle wygrać.
Zgłoś
WhiteBaran 2012-07-19, 14:25
i to właśnie w Polsce jest smutne... ludzie z wykształceniem nie mogą znaleźć pracy po studiach, więc po co te studia?
Zgłoś
Bugini 2012-07-19, 14:36 9
WhiteBaran napisał/a:

więc po co te studia?

Co za pytanie...przecież masz wtedy ulgi na bilety no i chyba w kilku kebabach możesz kupić taniej dopiero jak jesteś studentem
Zgłoś
sługaSzatana 2012-07-19, 14:44 6
Europeistyka i inne politologie i kulturoznawstwa to nie studia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 15:14 54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 15:54 3
Dzisiaj idę do Sarmacji się sponiewierać
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 15:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kaszysz 2012-07-19, 16:21 6
@KidDynamite

Pamiętaj że w dzisiejszych czasach jesz to co chcą koncerny, nie to co ty chcesz Żyjesz w świecie marketingu o którym nie masz pojęcia, przekazy podprogowe, sposoby ankietowania o jakich nawet nigdy nie myślałeś wszystko po to by manipulować takimi miernotami dla których przedmioty ścisłe to jakieś sakrum. Gdyby nie nauka i studia o zarządzaniu Toyota pewnie nie wyszła by nigdy poza Japonie, Fabryki dalej wykorzystywały by 25% wydajności a biurokracja była by niczym czarna dziura pochłaniająca czas i cierpliwość klientów. Tu nie chodzi o to co studiujesz ale o poziom jaki jest na uczelniach. Co z tego że mechanikę, automatykę i budowlankę studiuje od groma ludzi jak i tak może z 25-30% ludzi ma później odpowiednie zatrudnienie a cała reszta kończy z kolegami po europeistyce ?

Studiuje zarządzanie na PŁ (inżynierskie) i patrząc na to co się dzieje dookoła mnie, to rzygać mi się chce. Wszędzie marnotrawstwo, zero logicznego myślenia, zero planowania. Co do urzędów i sektorów publicznych to gdzie tam masz ludzi po Zarządzaniu ? Tam są ludzie po administracji publicznej albo po znajomości. Chcesz zobaczyć absolwentów zarządzania ? Polecam Fabrykę Fiata w Tychach, Dell pod Łodzią, P&G również pod Łodzią zobaczysz na czym polega Zarządzanie, TQM i LM w praktyce.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 16:34
KidDynamite dlaczego myślisz jak ja. Breivik to mój idol.Ale macie ulgi tylko bilety tańsze, ic pan wh**
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 18:35 5
Sama prawda.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 20:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 20:40
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 21:12 2
Zgłoś
Loki91 2012-07-19, 22:01 4
@KidDynamite

Jak widać jestem jednym z "kurewskich pedałków", bo studiuję Turystykę i rekreację. Studiuję, pracuję, sam płacę za studia i mieszkanie. Fakt, że 2/3 studentów(jak nie więcej) po studiach i tak robi coś całkowicie innego niż się uczyli. I to nie tylko po "pedalskich" kierunkach, ale również po prawie lub budowlance.

Tylko mi powiedz kto Cię wyśle do Egiptu, pomyśli nad reklamą i rozwojem Twojej firmy albo przeprowadzi do niej rekrutację jak nie te pedałki od turystyki, socjologii czy marketingu.

Wszystko jest potrzebne tak samo. Sami ludzie po mechatronice sobie nie upieką chleba i nie uszyją spodni na dupę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem