📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

@dzemiik i inni podobni
jak dla mnie to mógł palant dostać podżebrowego paralizatorem i jebie mnie to, czy to zgodne z prawem, czy nie. Patologia ma się za dobrze w naszym kraju.
jak dla mnie to mógł palant dostać podżebrowego paralizatorem i jebie mnie to, czy to zgodne z prawem, czy nie. Patologia ma się za dobrze w naszym kraju.
@bananakiller W takim razie pytanie do eksperta. To co kanarzy robili od pocztątku nagrania nie jest naruszeniem nietykalności cielesnej?
dzemiik napisał/a:
@bananakiller W takim razie pytanie do eksperta. To co kanarzy robili od pocztątku nagrania nie jest naruszeniem nietykalności cielesnej?
ten film (jak zwykle w podobnych sytuacjach) jest odpowiednio przycięty, zaczyna się w "odpowiednim" momencie i ma za zadanie przedstawić konkretne osoby w niekorzystnym świetle
Co mnie bawi, to fakt, że inni pasażerowie stają w obronie ZŁODZIEJA.
Bo jak go niby inaczej nazwać?
Bo jak go niby inaczej nazwać?
Powinno się takich badać genetycznie i kolejne 3 pokolenia usypiać zanim zaczną się rozmnażać !!!
gluhy napisał/a:
Powinno się takich badać genetycznie i kolejne 3 pokolenia usypiać zanim zaczną się rozmnażać !!!
fuck logic

(bo wystarczy uśpić pierwsze - drugiego i trzeciego już nie będzie)

Jakby kanar mógł zastrzelić gapowicza na miejscu, to byłby porządek,
a tak jakaś szarpanina, wyzwiska. Ogólnie niesmacznie.
a tak jakaś szarpanina, wyzwiska. Ogólnie niesmacznie.

Pitok napisał/a:
Oni nie mają prawa nikogo zatrzymać. Mogą jedynie wezwać policję. To co tu widać to naruszenie nietykalności.
Co do reszty się nie wypowiadam, a samego faktu.
Kodeks postępowania karnego
''DZIAŁ VI
Środki przymusu
Rozdział 27
Zatrzymanie
Art. 243. § 1. Każdy ma prawo ująć osobę na gorącym uczynku przestępstwa lub
w pościgu podjętym bezpośrednio po popełnieniu przestępstwa, jeżeli zachodzi obawa
ukrycia się tej osoby lub nie można ustalić jej tożsamości.
§ 2. Osobę ujętą należy niezwłocznie oddać w ręce Policji.''

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie