👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pakicito napisał/a:
koles naprawde ma leb - moze ktos mnie zgnoi, ale porownam go do rydzyka - zarabia na tepych
I na nielegalnej marihuanie, na pewno żeby byłą legalna grono wielbicieli dopalaczy by się mocno zmniejszyło

Według mnie dopalacze to była zajebista idea, alternatywa na legalne psychotropy, łatwiej dostępne, tańsze i w dodatku nie tak niszczące jak np. trawa sprzedawana przez dealerów (normalna jest mało szkodliwa), no niestety wyszło jak wyszło, ale i tak popieram dopalacze, może i mają ze 20 szkodliwych substancji w sobie, ale zwykły papieros ma ich ze 4000.

hmm, ogolnie jestem anty dopalaczowy, ale czemu nikt nie wpadl na pomysl ze moze forma ktora osiagnely jest spowodowana przez rzad? z tego co pamietam, nasi kochani politycy wynajdywali nowe sposoby zakazu poprzez wycofywanie lub zabranianie obrotu substancjami ktore byly skladnikami dopalaczy. w skrocie brak czasu na badania = wielkie gowno... Ktos napisal drobinki szkla, nawet do furania sie dodaje, a czemu? kto z was wie? nie po to by zwiekszyc objetosc a by mocniej kopalo... wiec prosze was mega znawcy puknijcie sie w glowe. nikt nie wciskal nikomu do reki, nie kazal kupowac, bylo to dobrowolne i co wazne legalne, chcecie psujcie sobie zycie. mam to w dupie, wasza sprawa. i tak powinno byc. zaostryzc prawo w przypadku wykroczen pod wplywem, a nie zakazywac tego co sami zalegalizowali. pozdro

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie