Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Praca z WOS-u
wojtepanik • 2013-04-05, 0:23
Historia prawdziwa z dzisiaj dokładnie, również mnie dotyczy. Dostaliśmy temat żeby zrobić prezentacje multimedialną o za i przeciw turcji w unii europejskiej, ja zrobiłem ładne przejścia, muzyczke zdjęcia wrzuciłem napisałem z neta jakieś tam plusy i minusy. Pomyślałem że chociaż zakończe czymś co sam napisałem, i o to moje wypociny : Jak dla mnie Turcja nie powinna przystępować do UE bo
nie ma nic wspólnego z Europejską kulturą. Uważam, że
szczególnie nie powinno się do tego dopuścić ze względu
na to, że Turcja jest krajem muzułmańskimi nie powinno mieszać islamu do kultury Europy. Jestem na nie i nie będę ucieszony kiedy jacyś tureccy osadnicy
za 10 lat rozbiją namiot u mnie pod domem i będą chcieli
żyć z moich podatków i mnożyć się bezproduktywnie. Powinno tworzyć się dla nich specjalne zamknięte getta na terenie europy, jeżeli chcą uciekać ze swojego kraju.

Zostałem skierowany do psychologa i wysłany do dyrektorki za głoszenie nacjonalizmu i faszyzmu w tym co napisałem, i za nazwanie pliku z prezentacją
"sz🤬i". Sadistic niszczy moje życie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-05, 6:10 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lathiel 2013-04-05, 7:12 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
człowiek_zły 2013-04-05, 7:31 3
Publiczna edukacja jest częścią systemu socjalistycznego. Nauczyciel też jest częścią tego systemu i będzie go bronił.
Zgłoś
defcon1 2013-04-05, 7:47
A gówno nas to obchodzi
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 8:37
Dam Ci piwo za to że jesteś dyskryminowany:)
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 8:46 4
Gdyby nie taki "faszyzm i "nacjonalizm" naszych władców, to od XVI-XVII wieku mielibyśmy w Warszawie minarety, gadali po turecku, a potrawą narodową byłby kebap, chałwa i aryan...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 8:51 6
Ja kiedyś napisałem jebitny referat na temat kultury narodowej i zagrożeń związanych z multikulti w UE. Dostałem 6, jako jedyny, a co ciekawe ten mój były nauczyciel to zwolennik Unii. Podsumowanie było proste, UE miała tworzyć związek RÓŻNORODNYCH państw europejskich, gdzie każdy naród miał cechować się swoimi wartościami i dorobkiem kulturalnym, a stworzyła multikulturowe gówno, gdzie dawne kultury narodowe zostają wypaczone przez poprawność polityczną i imigrantów.
Zgłoś
PelsonMX 2013-04-05, 9:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 10:16 2
na moje oko to dzieci uczące się, nie powinny wchodzi na tego typu portale, jak słucham jak jakiś gimbazjalista ale lic wypowiada się w treściach o których nie ma pojęcia, a robi to bo coś usłyszał na sadistic to nóż się w kieszeni otwiera
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 10:29
Sadistic nie jest dla dzieci.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 10:31
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 11:28 3
Zgłoś
korinogaro 2013-04-05, 11:37
@blazejudo można nawet powiedzieć więcej! Jak Anglicy ogarną naszą tradycję picia wódki to sami NAM narzucają naszą własną tradycję!
Zgłoś
saseq 2013-04-05, 11:45
Zgłoś
zipi 2013-04-05, 12:00 1
Caribou przyznaj sie, pósciłas sie z turasem a teraz ich bronisz, zeby nie wyjsc na ostatnią szmate.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem