Wynik starcia najczęściej będzie nie po myśli starszego pana.
Zawsze mnie dziwią starsi (w dodatku brzuchaci) goście (50+) i dziadki jak startują pierwsi z łapami do byczków, którzy mają w okolicach 20 lat.
I cyk, nie wazne kto zaczal.. Byczek za kradziez i pobicie 15 lat do paki. Wyrok jest c🤬jomocny, do widzenia.
Zawsze mnie dziwią starsi (w dodatku brzuchaci) goście (50+) i dziadki jak startują pierwsi z łapami do byczków, którzy mają w okolicach 20 lat.
Oooo stary... mocno byś się zdziwił.
Widziałem kiedyś w akcji ojca kolegi (około 56l). Nalany, brzuch piwny, wzrost podły.
Naklepał kilku młodych gniewnych na klatce schodowej jak stara schabowe w niedzielę po tym jak zaczęli pyskować po zwróceniu uwagi.
W młodości mistrz bokserski.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski

Oooo stary... mocno byś się zdziwił.
Widziałem kiedyś w akcji ojca kolegi (około 56l). Nalany, brzuch piwny, wzrost podły.
Naklepał kilku młodych gniewnych na klatce schodowej jak stara schabowe w niedzielę po tym jak zaczęli pyskować po zwróceniu uwagi.
W młodości mistrz bokserski.
No to ostatnim zdaniem zaprzeczyłeś samemu sobie. Jak był mistrzem bokserski, to był obcykany w temacie.
Zależy. Taki Mike Tyson ma 58 lat a rozwaliłby szybko minimum 90% młodszych od siebie. Co prawda podałem taki gruby przykład Tysona dla zobrazowania, ale generalnie ta słabość tych gości z filmiku wynika z tego, że nie dbają o siebie, o swoją kondycję.
I cyk, nie wazne kto zaczal.. Byczek za kradziez i pobicie 15 lat do paki. Wyrok jest c🤬jomocny, do widzenia.
15 lat za pobicie no jap🤬le na jakim Ty świecie żyjesz… chyba ze za polewanie woda są takie grube wyroki
K🤬a, jaka to jest j🤬a dzicz. Niech ktoś ich w końcu zaorze, cały świat odetchnie.
Tym bardziej, że to kacapy, czyli prymitywy
15 lat za pobicie o k🤬a
15 lat za pobicie no jap🤬le na jakim Ty świecie żyjesz… chyba ze za polewanie woda są takie grube wyroki
Przede wszystkim c🤬j nas to powinno obchodzić bo rzecz dzieje się w kacaplandzie, a jeszcze inna rzecz że ichnia milicja ich wpakuje do paki i dostaną wybór: albo kolonia karna albo wojo i związana z tym Specjalna Operacja Sp🤬olenia Umysłowego w Ukrainie. Nieważne co wybiorą -mają przej🤬e

podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.