Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JanJankowski 2024-07-06, 11:22 7
Zajebiscie ich polewał
Zgłoś
Gienek78 2024-07-06, 11:32 11
Zawsze mnie dziwią starsi (w dodatku brzuchaci) goście (50+) i dziadki jak startują pierwsi z łapami do byczków, którzy mają w okolicach 20 lat.
Wynik starcia najczęściej będzie nie po myśli starszego pana.
Zgłoś
KosmatyHui 2024-07-06, 12:09 7
Gienek78 napisał/a:

Zawsze mnie dziwią starsi (w dodatku brzuchaci) goście (50+) i dziadki jak startują pierwsi z łapami do byczków, którzy mają w okolicach 20 lat.

I cyk, nie wazne kto zaczal.. Byczek za kradziez i pobicie 15 lat do paki. Wyrok jest c🤬jomocny, do widzenia.
Zgłoś
pierdylion83 2024-07-06, 12:18 18
Gienek78 napisał/a:

Oooo stary... mocno byś się zdziwił.
Widziałem kiedyś w akcji ojca kolegi (około 56l). Nalany, brzuch piwny, wzrost podły.
Naklepał kilku młodych gniewnych na klatce schodowej jak stara schabowe w niedzielę po tym jak zaczęli pyskować po zwróceniu uwagi.
W młodości mistrz bokserski.

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
A................o 2024-07-06, 14:00 13
pierdylion83 napisał/a:

Oooo stary... mocno byś się zdziwił.
Widziałem kiedyś w akcji ojca kolegi (około 56l). Nalany, brzuch piwny, wzrost podły.
Naklepał kilku młodych gniewnych na klatce schodowej jak stara schabowe w niedzielę po tym jak zaczęli pyskować po zwróceniu uwagi.
W młodości mistrz bokserski.

No to ostatnim zdaniem zaprzeczyłeś samemu sobie. Jak był mistrzem bokserski, to był obcykany w temacie.
Zgłoś
Kubikson 2024-07-06, 14:48 2
Gienek78 napisał/a:

Zależy. Taki Mike Tyson ma 58 lat a rozwaliłby szybko minimum 90% młodszych od siebie. Co prawda podałem taki gruby przykład Tysona dla zobrazowania, ale generalnie ta słabość tych gości z filmiku wynika z tego, że nie dbają o siebie, o swoją kondycję.
Zgłoś
mamurra 2024-07-06, 15:48 3
K🤬a, jaka to jest j🤬a dzicz. Niech ktoś ich w końcu zaorze, cały świat odetchnie.
Zgłoś
Ryju1983 2024-07-06, 15:49
Tym bardziej że pewnie byli naj🤬i.
Zgłoś
aligator 2024-07-06, 16:11 1
15 lat za pobicie o k🤬a

KosmatyHui napisał/a:

I cyk, nie wazne kto zaczal.. Byczek za kradziez i pobicie 15 lat do paki. Wyrok jest c🤬jomocny, do widzenia.

KosmatyHui napisał/a:

15 lat za pobicie no jap🤬le na jakim Ty świecie żyjesz… chyba ze za polewanie woda są takie grube wyroki
Zgłoś
darek1234 2024-07-06, 21:03
mamurra napisał/a:

K🤬a, jaka to jest j🤬a dzicz. Niech ktoś ich w końcu zaorze, cały świat odetchnie.

Tym bardziej, że to kacapy, czyli prymitywy
Zgłoś
MDR 2024-07-06, 22:53
aligator napisał/a:

15 lat za pobicie o k🤬a
15 lat za pobicie no jap🤬le na jakim Ty świecie żyjesz… chyba ze za polewanie woda są takie grube wyroki

Przede wszystkim c🤬j nas to powinno obchodzić bo rzecz dzieje się w kacaplandzie, a jeszcze inna rzecz że ichnia milicja ich wpakuje do paki i dostaną wybór: albo kolonia karna albo wojo i związana z tym Specjalna Operacja Sp🤬olenia Umysłowego w Ukrainie. Nieważne co wybiorą -mają przej🤬e
Zgłoś
BrianGriffin 2024-07-07, 0:08 1
szczeniackie k🤬y do odstrzału

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś