Tak się kończy pomaganie innym xd
A ty pederasto ze wschodu do nory wracaj
Nigdy nie zrozumiem p🤬lca poniektórych na punkcie pchlarzy. To tylko pies.
A Ty tylko człowiekiem i prędzej bym psa uratował niż Ciebie.
A Ty tylko człowiekiem i prędzej bym psa uratował niż Ciebie.
i obyś wyszedł na tym jak kolega z filmiku

Wyrzygać się
Wysrac
Odlać
I zostawić wszystko co masz w kieszeniach
Ale to i tak bardziej p🤬lniete niż space shot w Wiedniu
Syn mnie pyta czy pójdziemy na karuzele. Odmówiłem, z powodów bezpieczeństwa. K🤬y cygańskie trzeźwe są tylko gdy śpią.
"Synuś nie będę ryzykował Twojego życia dla chwili rozrywki, Tata ma w ulubionych taka strone, gdzie różne filmy z takich karuzel widział".
Stare to takie gówno konstrukcje, w dodatku obsługiwane przez naj🤬ych brudasów. Wole wyrzucić kasę do kanału niż cygana opłacać.
Parę dni temu przyjechały do nas takie właśnie zj🤬e karuzele. Wiecie te k🤬y alkoholiki cygańskie ze Słowacji.
Syn mnie pyta czy pójdziemy na karuzele. Odmówiłem, z powodów bezpieczeństwa. K🤬y cygańskie trzeźwe są tylko gdy śpią.
"Synuś nie będę ryzykował Twojego życia dla chwili rozrywki, Tata ma w ulubionych taka strone, gdzie różne filmy z takich karuzel widział".
Stare to takie gówno konstrukcje, w dodatku obsługiwane przez naj🤬ych brudasów. Wole wyrzucić kasę do kanału niż cygana opłacać.
Nigdy nie zrozumiem p🤬lca poniektórych na punkcie pchlarzy. To tylko pies.
Dokładnie j🤬e szczekające gówno.
Parę dni temu przyjechały do nas takie właśnie zj🤬e karuzele. Wiecie te k🤬y alkoholiki cygańskie ze Słowacji.
Dokładnie j🤬e szczekające gówno.
Powiem tak, dokładnie wiem o kim mówisz. Te j🤬e młoty tak zwane, co jeżdżą po polsce, kiedyś jak miałem 14 lat to pomagałem im rozkładać sprzęt za parę darmowych żetonów na karuzele czy inne gówno, co roku przyjeżdżają a mija już dokładnie 20 lat od kiedy im pomagałem za dzieciaka. Jestem na 99% pewien, że ten sprzęt N I E przeszedł żadnych nowoczesnych testów BHP, Ba! Co ja mówię, jakie bhp... Oni używają DOKŁADNIE tego samego sprzętu, który pomagałem im składać pacholęciem będąc. Uwaga, uwaga, będę teraz Jackowskim - Jestem niemal przekonany, że w ciągu najbliższych pięciu lat dojdzie do głośnej tragedii, spowodowanej stanem technicznym ich sprzętu. O ile k🤬y same sie nie wytłuką do tego czasu.