Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zulu-Gula 2024-04-30, 7:41 12
Z grzybem zagłady nie wygrasz.
Zgłoś
Roskosmos 2024-04-30, 7:46 9
Tak się kończy pomaganie innym xd
Zgłoś
Folur 2024-04-30, 8:35 31
pieska się zachcialo ratowac, a piesek koniec końców i tak mu uciekł i huśtawce zagłady również, a on nie
Zgłoś
JanJankowski 2024-04-30, 8:52 6
Pies tera na smalec a gupek do piachu
Zgłoś
smc 2024-04-30, 9:02 1
Maszyna do wytwarzania smalcu.
Zgłoś
edek_kotek 2024-04-30, 9:30
Rozchodzi to
Zgłoś
Wombat212 2024-04-30, 10:20 6
No zwykły debil
Zgłoś
ZiooMall 2024-04-30, 10:56 1
Roskosmos napisał/a:

Tak się kończy pomaganie innym xd

A ty pederasto ze wschodu do nory wracaj
Zgłoś
pajonk 2024-04-30, 11:48 17
Nigdy nie zrozumiem p🤬lca poniektórych na punkcie pchlarzy. To tylko pies.
Zgłoś
KewinDeBrujne 2024-04-30, 13:53 2
pajonk napisał/a:

A Ty tylko człowiekiem i prędzej bym psa uratował niż Ciebie.
Zgłoś
TurboKaczka 2024-04-30, 14:30 15
KewinDeBrujne napisał/a:

A Ty tylko człowiekiem i prędzej bym psa uratował niż Ciebie.

i obyś wyszedł na tym jak kolega z filmiku tfu!
Zgłoś
SzataNbardzoZłY 2024-04-30, 16:20 1
4 zasady
Wyrzygać się
Wysrac
Odlać
I zostawić wszystko co masz w kieszeniach
Ale to i tak bardziej p🤬lniete niż space shot w Wiedniu
Zgłoś
biegu86 2024-04-30, 23:05
Parę dni temu przyjechały do nas takie właśnie zj🤬e karuzele. Wiecie te k🤬y alkoholiki cygańskie ze Słowacji.
Syn mnie pyta czy pójdziemy na karuzele. Odmówiłem, z powodów bezpieczeństwa. K🤬y cygańskie trzeźwe są tylko gdy śpią.
"Synuś nie będę ryzykował Twojego życia dla chwili rozrywki, Tata ma w ulubionych taka strone, gdzie różne filmy z takich karuzel widział".
Stare to takie gówno konstrukcje, w dodatku obsługiwane przez naj🤬ych brudasów. Wole wyrzucić kasę do kanału niż cygana opłacać.

Parę dni temu przyjechały do nas takie właśnie zj🤬e karuzele. Wiecie te k🤬y alkoholiki cygańskie ze Słowacji.
Syn mnie pyta czy pójdziemy na karuzele. Odmówiłem, z powodów bezpieczeństwa. K🤬y cygańskie trzeźwe są tylko gdy śpią.
"Synuś nie będę ryzykował Twojego życia dla chwili rozrywki, Tata ma w ulubionych taka strone, gdzie różne filmy z takich karuzel widział".
Stare to takie gówno konstrukcje, w dodatku obsługiwane przez naj🤬ych brudasów. Wole wyrzucić kasę do kanału niż cygana opłacać.

pajonk napisał/a:

Dokładnie j🤬e szczekające gówno.
Zgłoś
ratford 2024-05-01, 0:58 4
biegu86 napisał/a:

Dokładnie j🤬e szczekające gówno.

Powiem tak, dokładnie wiem o kim mówisz. Te j🤬e młoty tak zwane, co jeżdżą po polsce, kiedyś jak miałem 14 lat to pomagałem im rozkładać sprzęt za parę darmowych żetonów na karuzele czy inne gówno, co roku przyjeżdżają a mija już dokładnie 20 lat od kiedy im pomagałem za dzieciaka. Jestem na 99% pewien, że ten sprzęt N I E przeszedł żadnych nowoczesnych testów BHP, Ba! Co ja mówię, jakie bhp... Oni używają DOKŁADNIE tego samego sprzętu, który pomagałem im składać pacholęciem będąc. Uwaga, uwaga, będę teraz Jackowskim - Jestem niemal przekonany, że w ciągu najbliższych pięciu lat dojdzie do głośnej tragedii, spowodowanej stanem technicznym ich sprzętu. O ile k🤬y same sie nie wytłuką do tego czasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie