Boże czy ty to widzisz?!?
Uwielbiam ten typ ludzi jak autor. Przez króciutką chwile w swoim nędznym życiu może poczuć się mądrzejszy od kogoś innego ........ a to że to lokalny gamoń to tylko drobny szczegół.
A więc to tak wygląda 20 IQ w akcji Oo
Chłopakom wpadł do głowy pomysł na filmik, i jak widać dobry skoro internetowe koguty tak się napinają.
A ten co komentuje to pewnie całą zawodówkę się uczył jak takie kłódki zapinać

i on mondry
Pewnie jest uzdolniony w innej dziedzinie

.
Polski, świński ryj nabija się z drugiego człowieka. Tylko polska świnia tak potrafi.
Armia USA po latach doswiadczeń zdobytych na wojnach i przeprowadzonych badań postawiła próg rekrutacyjny. Nie przyjmują w swoje szeregi osób z IQ 83 lub poniżej. Uznali iż osoby takie nie są w stanie być w jakikolwiek sposób pożyteczni dla armii. Oznacza to, że nawet czyszczenie latryn przez nich nie może być wydajne i nie przenosić strat. Według armii USA są oni po prostu zupełnie niepotrzebni w społeczeństwie, ba, mogą być wręcz jedynie obciążeniem.
Wśród populacji świata co 10 osoba ma właśnie IQ na tym poziomie. Oto jedna z nich. A wystarczyłoby rozwiązywać sudoku na poziomie łatwym.
Wypisz wymaluj wyborca platformy
Collier89 napisał/a:
Powiedzial to sp🤬olony wyborca Pisu
k................6
2020-02-10, 7:29
Collier89 napisał/a:
gumstg napisał/a:
Powiedzial to sp🤬olony wyborca Pisu
haha zabrzmiały dwa puste dzbany
kev666 napisał/a:
Wybrzmiał i 3, co pewnie nie głosuje wcale, bo "po co".
kev666 napisał/a:
Wybrzmiał i 3, co pewnie nie głosuje - bo po co
Ja myślę że on jest po studiach. Pan magister
masonski-cyklista napisał/a:
Uwielbiam ten typ ludzi jak autor. Przez króciutką chwile w swoim nędznym życiu może poczuć się mądrzejszy od kogoś innego ........ a to że to lokalny gamoń to tylko drobny szczegół.
No, zwłaszcza, że ten drugi typ ludzi kwalifikuje się jako zjem.
masonski-cyklista napisał/a:
Ja mogę tylko dodać od siebie tyle, że przez takich dzbanów nie raz musiałem prostować sprawy które sp🤬olili. Bronisz takich ludzi, jakbyś to właśnie Ty miał problem z kłódką.
A ja wam powiem głupie c🤬je, że są na świecie miejsca, gdzie ludzie żyją ze sobą w zgodzie, szanują cudzą własność, są uprzejmi, i żadne kłódki nie są im potrzebne.