Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
masonski-cyklista 2020-02-09, 23:09 58
Uwielbiam ten typ ludzi jak autor. Przez króciutką chwile w swoim nędznym życiu może poczuć się mądrzejszy od kogoś innego ........ a to że to lokalny gamoń to tylko drobny szczegół.
Zgłoś
adam33x 2020-02-09, 23:16 2
A więc to tak wygląda 20 IQ w akcji Oo
Zgłoś
hfbnmiuytp 2020-02-09, 23:18
Chłopakom wpadł do głowy pomysł na filmik, i jak widać dobry skoro internetowe koguty tak się napinają.
Zgłoś
daltin1009 2020-02-09, 23:29 4
A ten co komentuje to pewnie całą zawodówkę się uczył jak takie kłódki zapinać i on mondry
Zgłoś
kampton 2020-02-10, 0:22 1
Pewnie jest uzdolniony w innej dziedzinie .
Zgłoś
kamilja 2020-02-10, 1:25 1
Polski, świński ryj nabija się z drugiego człowieka. Tylko polska świnia tak potrafi.
Zgłoś
psylocebulka 2020-02-10, 1:34 3
Armia USA po latach doswiadczeń zdobytych na wojnach i przeprowadzonych badań postawiła próg rekrutacyjny. Nie przyjmują w swoje szeregi osób z IQ 83 lub poniżej. Uznali iż osoby takie nie są w stanie być w jakikolwiek sposób pożyteczni dla armii. Oznacza to, że nawet czyszczenie latryn przez nich nie może być wydajne i nie przenosić strat. Według armii USA są oni po prostu zupełnie niepotrzebni w społeczeństwie, ba, mogą być wręcz jedynie obciążeniem.
Wśród populacji świata co 10 osoba ma właśnie IQ na tym poziomie. Oto jedna z nich. A wystarczyłoby rozwiązywać sudoku na poziomie łatwym.
Zgłoś
Collier89 2020-02-10, 2:05 15
Wypisz wymaluj wyborca platformy
Zgłoś
gumstg 2020-02-10, 5:57 4
Collier89 napisał/a:

Powiedzial to sp🤬olony wyborca Pisu
Zgłoś
k................6 2020-02-10, 7:29 32
Collier89 napisał/a:

gumstg napisał/a:

Powiedzial to sp🤬olony wyborca Pisu

haha zabrzmiały dwa puste dzbany
Zgłoś
darayavahus 2020-02-10, 8:21
kev666 napisał/a:

Wybrzmiał i 3, co pewnie nie głosuje wcale, bo "po co".

kev666 napisał/a:

Wybrzmiał i 3, co pewnie nie głosuje - bo po co
Zgłoś
Trusek92 2020-02-10, 8:41
Ja myślę że on jest po studiach. Pan magister
Zgłoś
Joystick466 2020-02-10, 8:49
masonski-cyklista napisał/a:

Uwielbiam ten typ ludzi jak autor. Przez króciutką chwile w swoim nędznym życiu może poczuć się mądrzejszy od kogoś innego ........ a to że to lokalny gamoń to tylko drobny szczegół.

No, zwłaszcza, że ten drugi typ ludzi kwalifikuje się jako zjem.
Zgłoś
KoniecZartow 2020-02-10, 9:21 4
masonski-cyklista napisał/a:

Ja mogę tylko dodać od siebie tyle, że przez takich dzbanów nie raz musiałem prostować sprawy które sp🤬olili. Bronisz takich ludzi, jakbyś to właśnie Ty miał problem z kłódką.
Zgłoś
Alonso 2020-02-10, 10:34 2
A ja wam powiem głupie c🤬je, że są na świecie miejsca, gdzie ludzie żyją ze sobą w zgodzie, szanują cudzą własność, są uprzejmi, i żadne kłódki nie są im potrzebne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie