👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale komentarz pana nagrywającego pierwsza klasa
Ten kretyn pewnie do dziś stałby przed bramą, gdyby mu nikt nie pomógł. J🤬 idiotów.

Samiec alfa k🤬a bo ogarnia jakąś zj🤬ą kłódkę a w rzeczywistosci jest jakims j🤬ym boomerem
mygyry napisał/a:
To chyba potomek tego gościa co kolanko kanalizacyjne odwracał
To tak jak Bidroń w pochwę nie trafi ..
Salieri16000 napisał/a:
To nie jest możliwe, żeby być aż tak głupim...
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
-Albert Einstein
Widać że to jakiś upośledzony osadzony, za dobre sprawowanie pozwolili mu zap🤬lać na siebie przy różnych robotach pod nadzorem staży więziennej. Tępa p🤬da żeby kłódki zamknąć nie potrafić
Pewnie pierwszy i ostatni raz go do takich prac wysłali, ale najlepiej to jakby go odj🤬i bo tacy jak on w c🤬j zaniżają średnie IQ polaków w statystykach międzynarodowych

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie