A nawet Planica, wyjście z progu idealne, szkoda że telemarku nie widać
To powinna być dyscyplina olimpijska ,, lot o paleciaku w dal'', oto jego przeciwnik:
Ustał! Ustał!
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zasada jest taka że jak paleta leci to się jej nie trzyma bo i tak cię przeważy, tutaj pewnie z kilkaset kg więc nie było szans żeby cokolwiek zrobić.
Robole z taśmy czy z magazynu to bydło, jedzą wtedy gdy Pan im zagwiżdże czy chce mu się żryć czy nie ale ma zjeść kanapki kiedy Pan godzinę im ustali zwykle żrą w stadzie o 10 i o dupach i c🤬jach rozmawiają gdy żrą
Na magazynach pracują same niedojeby, bez szkoły, ambicji, intelektu, szerszych perspektyw. Przegrywy żyjące z matkami w wieku 30+. I to w sporej części prawiczki. Pracowałem za młodu z takimi na kilku halach to wiem. Lata minęły, a te niedojdy dalej tam zak🤬iają za 4800 brutto. I dalej bez panien. XD
Patryc napisał/a:
Na magazynach pracują same niedojeby, bez szkoły, ambicji, intelektu, szerszych perspektyw. Przegrywy żyjące z matkami w wieku 30+. I to w sporej części prawiczki. Pracowałem za młodu z takimi na kilku halach to wiem. Lata minęły, a te niedojdy dalej tam zak🤬iają za 4800 brutto. I dalej bez panien. XD
pewnie chcą żyć długo mi by taka praca odpowiadała by