Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gymnorhinus 2018-12-20, 18:57 35
K🤬a, a już widziałem jak wszyscy trzej sztywnieją
Zgłoś
KoleC 2018-12-20, 19:03 25
Dawno temu był film jak kilku facetów pchało rusztowanie. Wjechali w linki elektryczne i wszyscy wysztywnieli
Zgłoś
Janusz_k 2018-12-20, 19:10 1
Lepsze było z ulica w wodzie i słup lampy miał przebicie, trzech się po koleji dotykało i padało do wody.
Zgłoś
freddy.krueger 2018-12-20, 23:36 2
zesztywniał jak k🤬s po nocy
Zgłoś
gabriel0 2018-12-20, 23:52
@KoleC |

Temat nazywał się chyba "Kandydaci do nagrody darvina". Ale gdzieś zginął.
Zgłoś
saves 2018-12-21, 0:07
Mnie trzymało kilka sekund. Wrażenie miałem takie, jakby żarówki mi się w oczach świeciły i ktoś próbował rękę wyrwać. Po oderwaniu od napięcia, uczucie jakby ktoś kopa w mostek zasunął.
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-21, 5:50 6
Panie majster, po co mi różnicówka, drogie to i nieprzydatne, dej pan większy bezpiecznik bo nie będę latać co chwila jak wyskoczy...
Zgłoś
InnyName 2018-12-21, 7:41 23
KoleC napisał/a:

Dawno temu był film jak kilku facetów pchało rusztowanie. Wjechali w linki elektryczne i wszyscy wysztywnieli

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-12-21, 8:14
Chłopaki chcieli mu pomóc a on ich kopnął...
Zgłoś
Darkman-72 2018-12-21, 10:29
InnyName napisał/a:

Ale ładne synchroniczne umieranie
Zgłoś
feku2710 2018-12-21, 16:03
AyCaramba napisał/a:

Panie majster, po co mi różnicówka, drogie to i nieprzydatne, dej pan większy bezpiecznik bo nie będę latać co chwila jak wyskoczy...

Żeby zadziałał wyłącznik RCD tak zwana "różnicówka" instalacja musi być wykonana prawidłowo a przed wszystkim posiadać sprawne uziemienie jeżeli delikwent jest dobrze odizolowany od podłoża a uziemienia brak to nic to nie da ,a tym bardziej bezpieczniki które zadziałają tylko w przypadku zwarcia a za nim zadziała przy porażeniu przez ciało musi przepłynąć prąd rzędu kilkunastu amper co zazwyczaj kończy się śmiercią przez usmażenie
Zgłoś
darek1111 2018-12-21, 18:29 3
Feku2710 zalogowalem się tylko po to by napisać " co Ty k🤬a p🤬lisz ?!" RCD to z angielskiego j🤬y brytolu, roznicowopradowy to poprawna nazwa, nawet my fachowcy mówimy roznicowka. Zakres działania to pojedyncze miliampery, nie zdążysz poczuć nawet zanim roznicowke wyjebie. Kto mądry zakłada roznicowke jeśli nie ma PE? To tak jakbyś zakładał opony do samochodu bez felg. Mądrys po c🤬ju jest.
Zgłoś
Igorek95 2018-12-22, 20:40
@darek1111 Ty fachowcu montujesz "różnicówki" ale ludzie którzy te urządzenia projektują i produkują, nazywają je wyłącznikiem różnicowo prądowym, lub 5x szybciej RCD. Twój komentarz wniósł tyle co nic, pozdrawiam i życzę wesołych świąt
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem