👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
ło matkie boskie jaki trik... o cytrynie też nie wiecie???
czy teraz w szkołach naprawdę jest tak słabo czy po prostu tam nie chodzicie...
ło matkie boskie jaki trik... o cytrynie też nie wiecie???
czy teraz w szkołach naprawdę jest tak słabo czy po prostu tam nie chodzicie...

jak się spało na fizyce to potem "dziwy z interneta" podniecają ... ehh
Jutro kupie 10 kilo ziemniaków. To bedzie wystarczający bank energii by moj telefon wytrzymał 1 dzien.

@ up Polskie widzę też nie najlepiej wypadł
A może wytłumaczenie jest inne? Nie żebym sugerował, że jesteś głupi

trabus napisał/a:
@ up Polskie widzę też nie najlepiej wypadł
A może wytłumaczenie jest inne? Nie żebym sugerował, że jesteś głupi
![]()
Mówię,że się kończą! Z resztą przyganiał kocioł garnkowi!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie